Οι δημιουργοί του “The Wire” επιστρέφουν με νέα σειρά στο HBO

Published: 9 Mar 2021, 17:06
Συντάκτης:

Οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς, The Wire, επιστρέφουν στο HBO δίκτυο για μία νέα μίνι σειρά.

<a href="/en/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Ο Ντέιβιντ Σάιμον και ο Τζορτζ Πελεκάνος αποφάσισαν να θυμίσουν ξανά πως γίνεται, πάλι με επίκεντρο τον υπόκοσμο και την αστυνομία της Βαλτιμόρης στις ΗΠΑ, όπως και στα 60 επεισόδια μιας από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης, που προβήθηκαν μεταξύ 2002-2008.

Όπως αναφέρει το Variety, η σειρά αυτή θα ασχοληθεί με την μονάδα αστυνομικών της Βαλτιμόρης, τη Gun Trace Task Force, και το πραγματικό σκάνδαλο γύρω από αυτή. Η σειρά θα ονομάζεται We Own This City και θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου, Τζάστιν Φέντον.

Η συγκεκριμένη μονάδα συστάθηκε με σκοπό την κατάσχεση όπλων και τη σύλληψη εγκληματιών της περιοχής, αλλά το 2017 καταδικάστηκε σε αδικήματα που σχετίζονταν μεταξύ άλλων με κλοπή χιλιάδων δολαρίων σε μετρητά, κοσμήματα και ναρκωτικά.

Ο Αμερικανός παραγωγός και ο Ελληνικής καταγωγής συγγραφέας και παραγωγός, έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στις σειρές Treme και The Deuce.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos