O Τζέιμς Γκαν αποκαλύπτει τα επόμενα 10 πρότζεκτ της DC

Published: 1 Feb 2023, 20:57
Συντάκτης:

Οι νέοι CEO της DC Studios Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, παρουσίασαν τα 10 projects  για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, τα οποία θα αποτελέσουν το πρώτο κεφάλαιο και θα ακολουθήσουν το «The Flash», που αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023.

<a href="/en/tainies/flash/68342">The Flash</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Flash

Το πρώτο κεφάλαιο λοιπόν θα έχει τίτλο «Gods and Monsters» και θα αποτελείται από επτά ταινίες και τρεις σειρές.

Πρώτο και καλύτερο ανακοινώθηκε το «Superman: Legacy» με ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025, σε σενάριο Γκαν, το οποίο θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, άλλωστε διακόπηκε η συνεργασία με τον Χένρι Κάβιλ.

Ακολουθεί η ταινία «Supergirl: Woman of Tomorrow», αλλά και το «The Brave and the Bold», μια ταινία του Batman που θα επικεντρώνεται στον Batman και τον Ντέμιαν Γουέιν, μια εκδοχή του Robin που είναι γιος του Μπρους Γουέιν.

Ανακοινώθηκε επίσης το «Booster Gold», βασισμένο στο μέλος της Justice League, Μάικλ Τζον Κάρτερ, ένας πρώην σπουδαίος αθλητής που στιγματίστηκε από δωροδοκίες και πλέον προσπαθεί να διορθώσει τα πάντα και να ξεκινήσει από την αρχή.

Το «Creature Commandos» θα είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων της DC με μια ομάδα η οποία αποτελείται από έναν άνθρωπο της, έναν λυκάνθρωπο, έναν βρικόλακα, ένα τέρας του Φρανκενστάιν και μια γοργόνα.

Ακόμα δύο ταινίες που ανακοινώθηκαν είναι το «The Authority», μια ομάδα που  αντιμετώπιζε απειλές του πραγματικού κόσμου από παραδοσιακούς κακούς, έχοντας στις τάξεις έναν Batman και έναν Superman ρομπότ και το «Swamp Thing», για το οποίο δεν ξέρουμε κάτι. .

Το «Paradise Lost» θα είναι μια σειρά που θα διαδραματίζεται στη Θεμισκίρα, τη γη του Αμαζόνων από την οποία προέρχονται η Wonder Woman και όλες οι πολεμίστριες αδερφές της.

Η Βαϊόλα Ντέιβις θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά που βασίζεται στον spin-off του χαρακτήρα της από το «The Suicide Squad», της Αμάντα Γουόλερ, με τίτλο «Waller».

Τέλος, η τρίτη σειρά που ανακοινώθηκε είναι το «Lanterns» που θα επικεντρώνεται στους Green Lanterns.

Τα «The Batman: Part IΙ» του Ματ Ριβς (3/10/25) και «Joker: Folie à Deux» του Τοντ Φιλιπς (4/10/24) λειτουργούν αυτόνομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos