Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζει σειρά που μπορείς να δεις μόνο τη νύχτα!

Published: 11 Jun 2019, 16:45
Συντάκτης:

Η συνεργασία του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την Apple θα εγκαινιαστεί με ένα ιδιαίτερο project.

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2023-stiven-spilmpergk-thelo-na-vazo-tin-hara-stis-pio-dyskoles-stigmes">Berlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"

O 72χρονος Αμερικανός δημιουργός ετοίμασε το πρώτο του σενάριο, 18 χρόνια μετά την τελευταία του σεναριογραφική προσπάθεια, το A.I.

Προορίζεται για μια σειρά τρόμου για τη νέα  streaming πλατφόρμα της Apple, Quibi, η οποία θα λειτουργεί αποκλειστικά σε κινητά τηλέφωνα.

Ωστόσο, ο Σπίλμπεργκ θέτει ως απαραίτητο, έναν πολύ συγκεκριμένο όρο: οι χρήστες να μπορούν να δουν τη σειρά μόνο όταν έξω είναι νύχτα! Έτσι οι τεχνικοί ψάχνουν τρόπους για να είναι διαθέσιμα τα επεισόδια όταν νυχτώνει και μέχρι να ξημερώσει στην περιοχή του κάθε χρήστη.

Το Quibi αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του 2020 και θα περιέχει πρωτότυπες σειρές, με τις περισσότερες να έχουν μικρή διάρκεια, αφού οι στόχευση είναι μόνο οι χρήστες κινητών.

Εκτός από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με την πλατφόρμα έχουν συμφωνήσει ακόμα οι Steven Soderbergh, Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug Liman, Laurence Fishburne και Antoine Fuqua.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos