Ο Ράσελ Κρόου βοήθησε εστιατόριο της Βηρυτού να ανοίξει ξανά μετά τη φονική έκρηξη

Published: 1 Jan 2021, 04:16

Μια σπουδαία κίνηση από τον Ράσελ Κρόου που χαρίζει ελπίδα.

<a href="/en/multimedia-trailer/exorcism-o-rasel-krooy-ehei-ton-daimona-mesa-toy/69869">"The exorcism": Ο Ράσελ Κρόου έχει τον δαίμονα μέσα του</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The exorcism": Ο Ράσελ Κρόου έχει τον δαίμονα μέσα του

Ο Νέο-Ζηλανδός σταρ βοήθησε ένα εμβληματικό εστιατόριο της Βηρυτού να ανοίξει ξανά, μετά τις καταστροφές από τη φονική έκρηξη στην πόλη. Ο 56χρονος ηθοποιός έκανε δωρεά 5.000 δολαρίων για να βοηθήσει να ανοίξει ξανά το Le Chef- που οι Times το χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο διάστημα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής- παρότι ο ίδιος δεν έχει φάει ποτέ εκεί.   O Ράσελ Κρόου βοήθησε με το ποσό αυτό, τον έρανο για την ενίσχυση του εστιατορίου, να φτάσει τα 18.000 δολλάρια.

Ο ηθοποιός έμαθε για τις καταστροφές του Le Chef από δύο πρώην κατοίκους της Βηρυτού, που πλέον ζουν στη Νέα Υόρκη. Η δωρεά έγινε στη μνήμη του φίλου του Άντονι Μπουρντέν- που αυτοκτόνησε το 2018- ο οποίος είχε επισκεφθεί το Le Chef στην εκπομπή του.

Ο ιδιοκτήτης Σαρμπέλ Μπασίλ, ευχαρίστησε σε βίντεο τον ηθοποιό και τον κάλεσε να επισκεφθεί τον Λίβανο και το εστιατόριο, ενώ ο Κρόου μέσω Twitter έστειλε τις ευχές του στην «οικογένεια» του Le Chef.  

Tο εστιατόριο λειτουργεί από το 1967 και κόντεψε να εξαφανιστεί κατά την διάρκεια της φονικής έκρηξης του Αυγούστου, μάλιστα ο ίδιος ο Μπασίλ αλλά και δύο σερβιτόροι τραυματίστηκαν…

Πρώτη δημοσίευση: 1 Jan 2021, 04:16
Ενημέρωση: 1 Jan 2021, 04:16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos