Ο Ντέιβιντ Φίντσερ βάζει τέλος στο Mindhunter

Published: 24 Oct 2020, 02:34
Συντάκτης:

Πως και πως την περιμέναμε όλοι μας την 3η σεζόν «Mindhunter», αλλά όπως δήλωσε ο υπεύθυνος για αυτό το τηλεοπτικό μεγαλείο, πολύ δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχωρησε στο Vulture, ότι η σειρά είναι «σχεδόν οριστικά τελειωμένη».

Ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους δημιουργούς, του οποίου τη νέα κινηματογραφική δημιουργία (Mank) θα δούμε σε λίγες εβδομάδες, χαρακτήρισε το πρότζεκτ «απίστευτα κουραστικό».

Η φάση βέβαια είχε φανεί από την αρχή της χρονιάς, όταν σας είχαμε γράψει πως οι πρωταγωνιστές της σειράς αποδεσμεύτηκαν από τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει.

Ο 58χρονος δημιουργός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους: «Ακούστε, για τα ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψε, ήταν μια πανάκριβη σειρά. Μου είπαν από το Netflix, “ολοκλήρωσε το Mank και το συζητάμε ξανά”.  Όμως το Mindhunter αποδείχθηκε απίστευτα κουραστικό για εμένα. Τρέξαμε την πρώτη σεζόν χωρίς showrunner και είχα την συνεχή επίβλεψη, κάτι που συνέβη λίγο πολύ και με την δεύτερη. Μιλάμε για 90 ώρες την εβδομάδα, απορροφεί κάθε τι άλλο στην καθημερινότητά σου για 6 μήνες. Όταν τελείωσε για πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα εξαντλημένος. Δε νομίζω ότι έχω τις αντοχές να τρέξω έναν τρίτο κύκλο, πόσο μάλλον και έναν τέταρτο, όπως ήταν το αρχικό πλάνο».

Πάντως και ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς  Έρικ Μέσερσμιντ (που συνεργάστηκε με τον Φίντσερ στα Gone Girl & Mank και δείγματα της δουλειάς του είδαμε επίσης στα Raised By Wolves & Legion) δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Προσωπικά θα ήθελα πολύ να συνεχίσουμε, όμως ακόμα και αν δεν έχω επίσημη ενημέρωση, το βλέπω δύσκολο να συμβεί…».

Ένα μεγάλο "γιατί ρε γαμώτο" για μια σπουδαία τηλεοπτική στιγμή.

H γνώμη μας για την 2η σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos