Ο Loki έχει την δική του σειρά και το τρέιλερ είναι... glorious

Published: 11 Dec 2020, 15:33
Συντάκτης:

H Disney άνοιξε τα χαρτιά της χθες μαζικά και έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ για την τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον Loki, τον υποχθόνιο Θεό από το κινηματογραφικό franchise του Thor.

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Όπως σας είχαμε γράψει αρκετό καιρό πριν, ο Τομ Χίντλεστον θα συνεχίσει -φυσικά- να ερμηνεύει τον ρόλο και η σειρά θα συνεχίσει να εξελίσσεται από τη στιγμή που ο Loki ακούσια απέκτησε το Τεσσεράκτιο και απέδρασε με ταξίδι στον χρόνο. Εκεί συναντά τον κύριο Moebius (ο Όουεν Ουίλσον κοντοκουρεμένος χωρίς την trademark χαίτη) που εργάζεται για την παράξενη εταιρεία TVA.

Περισσότερα επίσημα στοιχεία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά στο τρέιλερ συμβαίνουν πολλά και διάφορά εντυπωσιακά, χωρίς να εξηγούνται όλα, αλλά μέχρι τις 11 Ιουνίου 2021 που αναμένεται η σειρα να στριμάρει στο Disney+, σίγουρα θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Update: Tην σειρά τρέχει ο Μάικλ Ουόλντρον του Rick & Morty, ενώ τα επεισόδια σκηνοθετεί η Κέιτ Χέρον (Sex Education). Στο καστ επίσης οι Γκούγκου Μπάθα Ρο (The morning show, Miss Sloane), Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ (Dispatches from elsewher, Doctor Who). Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ: 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos