Ο Κρις Έβανς είναι ο πιο σέξι άντρας του 2022 για το περιοδικό People

Published: 8 Nov 2022, 14:07
Συντάκτης:

To περιοδικό People έχει καταφέρει να κάνει την καθιερωμένη ετήσια επιλογή του για πιο σέξι άνδρα της χρονιάς, επίσημο θέμα παντού και φέτος, τον τίτλο αυτό απολαμβάνει  Κρις Έβανς.

<a href="/en/home-cinema-streaming/pain-hustlers/69001">Pain Hustlers</a>ΣΧΕΤΙΚΑPain Hustlers

Ο 41χρονος «sexiest man alive» είναι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη είδηση θα ενθουσιάσει σίγουρα ένα άτομο: «Η μαμά μου θα χαρεί πολύ», λέει. «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

Ο Έβανς έγινε προφανώς γνωστός από τον ρόλο του ως Captain America, ενώ φέτος πρωταγωνίστησε στα Lightyear, Gray Man και ακολουθούν άλλες τρεις ταινίες μέσα στο 2023.

Από τη στιγμή που αποχώρησε και από το σύμπαν της Marvel, πλέον έχει κατεβάσει ρυθμούς:

«Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και είμαι σε μια φάση που είμαι απλά χαρούμενος να βρίσκομαι στο σπίτι. «Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι», λέει. «Αισθάνομαι ότι έχω λίγη περισσότερη ελευθερία για να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιούν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».

Σε κάθε περίπτωση, θεωρεί τον εαυτό του κάθε άλλο παρά σέξι, και δυσκολεύεται απίστευτα να τον χαρακτηρίσει έτσι. «Είναι κάτι που όσο θα γερνάω, θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω "θυμάμαι τότε..."», λέει.

Aυτός ήταν ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2021. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos