Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα σκηνοθετήσει το "Τhe movie critic"

Published: 19 Apr 2024, 14:35
Συντάκτης:

Eδώ και καιρό ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε προαναγγείλει και μάλλον ξεκαθαρίσει ότι η επόμενη, 10η ταινία του θα είναι και η τελευταία που θα σκηνοθετήσει για τον κινηματογράφο. 

<a href="/en/nea/h-teleytaia-tainia-toy-koyentin-tarantino-einai-movie-critic-kai-paizei-o-mprant-pit/67914">H τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ

Αυτή μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως θα ήταν το "The film critic", με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ αλλά αι πολλούς άλλους γνωστούς σταρ από το ταραντινικό σύμπαν. Και πως είχε ήδη γράψει το σενάριο για το φιλμ που θα διαδραματιζόταν το 1977 στο Λος Άντζελες και θα αφορούσε στην ιστορία ενός παρηκμασμένου άνδρα κριτικού ταινιών σε περιοδικά πορνό (!).

Περισσότερα για το "Film critic" σας έχουμε γράψει εδώ

Τελικά αποφάσισε να μην την κάνει. Ταραντίνο είναι αυτός, ότι θέλει θα κάνει μέσα στην τρέλα του. Το σενάριο τελικά δεν του άρεσε λέει το ρεπορτάζ, αποφάσισε να ξαναγράψει, η παραγωγή θα ξεκινούσε με μεγάλη καθυστέρηση και τελικά είδε ότι δεν του έβγαινε όπως θα ήθελε για το φιλμ που έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. 

Καλά, ούτε για αυτό μη βάλετε στοίχημα, τώρα που το σκεφτόμαστε πιο ψύχραιμα. 

61 χρονών είναι, δηλαδή αν κάνει την επόμενη ταινία (που μένει να μάθουμε ποιο θα είναι το θέμα της) που θα είναι η 10η και έπειτα παροσυιαστεί ένα πρότζεκτ που θα τον εξιτάρει, θα πει όχι αυτό το κινηματογραφικό τζάνι? Δύσκολο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos