Ο "Χωροφύλακας του Σαιν Τροπέ" στα θερινά

Published: 20 Jul 2019, 14:10

Ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς στην ιστορία του κινηματογράφου, ο Λουί ντε Φινές έγινε διάσημος για τους νευρικούς, υπερκινητικούς χαρακτήρες που υποδυόταν με ξεκαρδιστική μαεστρία.

Το 1964, υπό τις οδηγίες του Ζαν Ζιρό υποδύθηκε ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες της καριέρας του, τον χωροφύλακα Λουντοβίκ Κρουσό, με τη ταινία να σημειώνει τεράστια επιτυχία και με πάνω από 7,8 εκατομμύρια εισιτήρια να γίνεται η πιο εμπορική ταινία της χρονιάς στη Γαλλία.

Η επιτυχία του Χωροφύλακα του Σαιν Τροπέ οδήγησε στη παραγωγή 5 sequels, που έστειλαν τον αγαπημένο ήρωα από τη Νέα Υόρκη μέχρι και αντιμέτωπο με εξωγήινους...

Σύνοψη: Ο αστυνόμος Λουντοβίκ Κρουσό παίρνει προαγωγή και μετατίθεται από το μικρό του χωριό στο κοσμοπολίτικο Σαιν-Τροπέ. Ενώ ο Κρουσό προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του θέση γράφοντας κλήσεις και κυνηγώντας γυμνιστές, η κόρη του, Νικόλ παριστάνει την πλούσια και βάζει τον πατέρα της σε μπελάδες.

Προβάλλεται αυτή την εβδομάδα σε αποκατεστημένη έκδοση, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Ακτή (Βουλιαγμένη), καθημερινά στις 21.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos