"Το μπούλινγκ ΔΕΝ είναι ΟΚ"

Published: 21 Feb 2020, 20:41
Συντάκτης:

Η μητέρα ενός 9χρονου πιτσιρικά που πάσχει από νανισμό, ανέβασε ένα video στα social media που περιέγραφε με γλαφυρό τρόπο το καθημερινό bullying που δέχεται ο γιος της στο σχολείο και πόσες φορές της έχει ζητήσει να τον βοηθήσει να αυτοκτονήσει διότι δεν αντέχει άλλο.

<a href="/en/nea/faraway-downs-ahreiasto/69200">"Faraway Downs": Αχρείαστο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Faraway Downs": Αχρείαστο

Ένα clip που έγινε πολύ γρήγορα viral συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις.

Άμεσες υπήρξαν και οι αντιδράσεις συμπαράστασης προς τον μικρό Quaden Bayles από διάφορους διάσημους σταρ, με πρώτον και καλύτερο τον Χιού Τζάκμαν που καταδίκασε αμέσως αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο αποτελεί δυστυχώς μια καθημερινότητα σε πολλά σχολεία του κόσμου.

 

 

«Quaden, είσαι πολύ πιο δυνατός από όσο νομίζεις και να ξέρεις ότι έχεις πολλούς φίλους, ένας είμαι εγώ. Το μπούλινγκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. Πρέπει να είμαστε καλοί προς τον διπλανό μας, η ζωή είναι ήδη πολύ σκληρή από μόνη της, κάθε ένας δίνει τις δικές του μάχες, ας μην το ξεχνάμε αυτό».

Ο Μαρκ Χάμιλ σχολίασε: «Η βαναυσότητα πολλές φορές σε αφήνει άναυδο και σου σπαράζει την καρδιά».

 

 

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν ανέβασε και αυτός το δικό του βίντεο συμπαράστασης: «Δικέ μου, δεν ξέρω το όνομά σου, ούτε της μητέρας σου, αλλά είδα το βίντεο και έχω να σου πω ότι μπορείς να υπολογίζεις και σε εμένα. Δεν έχουμε συναντηθεί, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί άμεσα. Έχεις πολλούς φίλους εκεί έξω που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν και είναι δίπλα σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, σου το υπόσχομαι».

Κάποιοι πάντως έγραψαν στο Twitter ότι η φάση με τον πιτσιρικά είναι μικρο-απάτη και ότι πρόκειται για "attention whore", αλλά έστω και έτσι να είναι, πρόκειται για άλλη μια καλή ευκαιρια να έρθει στην επιφάνεια το ζήτημα του μπούλινγκ που απασχολεί πάρα πολλούς γονείς και ταλαιπωρεί αμέτρητα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos