Μπονγκ Τζουν Χο: "Θέλω πολύ να σκηνοθετήσω ένα μιούζικαλ"

Published: 27 Mar 2020, 18:25
Συντάκτης:

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του βραβευμένου με Όσκαρ νοτιοκορέατη σκηνοθέτη Bong Joon-ho μετά τα Παράσιτα; Και αν το μυαλό δεν σας πάει σε ένα μιούζικαλ, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε μιας και ο ίδιος παραδέχθηκε στο Empire ότι θα ήθελε να σκηνοθετήσει μελλοντικά ένα μιούζικαλ. «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ» ανέφερε συγκεκριμένα, όμως όχι ό,τι κι ό,τι, ένα μιούζικαλ που δεν θα έχουμε ξαναδεί.

<a href="/en/nea/martin-skorseze-kai-mpongk-tzoyn-ho-epilegoyn-tis-tainies-tis-zois-toys/67524">Μάρτιν Σκορσέζε και Μπονγκ Τζουν Χο επιλέγουν τις ταινίες της ζωής τους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΜάρτιν Σκορσέζε και Μπονγκ Τζουν Χο επιλέγουν τις ταινίες της ζωής τους

Όπως εξηγεί ο Bong Joon-ho: «Οι χαρακτήρες θα ξεκινούν να τραγουδούν και μετά θα σκέφτονται “Ω Θεέ γάμα το, αυτό είναι πολύ γλυκανάλατο» και θα σταματούν ξαφνικά να τραγουδούν. «Υπάρχουν σπουδαία μιούζικαλ, όπως το Singin in the Rain. Αλλά όταν τα βλέπω νιώθω ντροπή και κοκκινίζω. Οπότε θα πρέπει να το κάνω διαφορετικά».

Επίσης μίλησε και για τα Παράσιτα, δηλώνοντας εξουθενωμένος από όλη την προοσκαρική και οσκαρική κούρσα, οπότε ό,τι και να ακολουθήσει μετά από αυτό θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. «Τώρα που επιτέλους έχω χρόνο, προσπαθώ να γυρίσω σε αυτό, αλλά είμαι τόσο κουρασμένος, πνευματικά και σωματικά» δήλωσε μιλώντας για το πότε θα επιστρέψει με νέα ταινία. «Είμαι απλώς ένα κέλυφος ανθρώπου». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει τίποτα καθώς μπορεί να μην σκηνοθετεί αλλά βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της τηλεοπτικής προσαρμογής του «Parasite» για λογαριασμό του HBO. Έχει βέβαια ανακοινώσει ότι βρίσκονται στα σκαριά δύο νέα πρότζεκτ, ένα κορεάτικο και ένα αγγλόφωνο. Το μεν κορεάτικο θα συνδυάζει θρίλερ με δράση ενώ το αγγλόφωνο θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το 2016 χωρίς ακόμα να ξέρουμε ποιο από τα δύο θα δούμε πρώτο. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να προσθέσουμε και ένα μιούζικαλ στα μελλοντικά πρότζεκτ που ετοιμάζει αν και αυτό λογικά θα έρθει τρίτο, μετά από τα δύο προαναφερθέντα. Να αναφέρουμε επίσης ότι στα passion projects του συγκαταλέγονται ένα νουάρ στα χνάρια του «Touch of Evil» του Orson Welles που θα εκτυλίσσεται στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, όπως είχε δηλώσει στο Vanity Fair, και μια ταινία δράσης στο στιλ του «The Great Escape» με τον Steve McQueen. Περιμένουμε επομένως να δούμε τι από όλα αυτά θα γίνει και με ποια σειρά. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον το επόμενό του βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos