Location managers της Ελλάδας, ενωθείτε

Published: 13 Jul 2021, 11:16

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) ξεκινάει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Αιγαίου με μια σημαντική δράση της διεύθυνσης Hellenic Film Commission, η οποία έχει στόχο την ανάδειξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής κινηματογραφίας αναφορικά με την προσέλκυση και τη διευκόλυνση διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στη χώρα. Παράλληλα στηρίζει το Φεστιβάλ και μέσω της διεύθυνσης Hellas Film, που θα απονείμει για πρώτη φορά το βραβείο Best Aegean Greek Short Film σε ελληνική  ταινία μικρού μήκους που συμμετέχει στο πρόγραμμά του.

<a href="/en/nea/elliniko-kentro-kinimatografoy-sas-proskalei-se-mia-imera-giortis-gia-elliniko-sinema/69284">Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου σας προσκαλεί σε μία Ημέρα γιορτής για το ελληνικό σινεμά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου σας προσκαλεί σε μία Ημέρα γιορτής για το ελληνικό σινεμά

Συγκεκριμένα, το ΕΚΚ προσκαλεί location managers οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στο Location Management Workshop του συνεδρίου Location Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες στις 20 και 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου.  Πρόκειται για ένα workshop το οποίο συνδιοργανώνει η διεύθυνση Hellenic Film Commission του ΕΚΚ με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου σε συνεργασία με το Location Managers Guild International (LMGI), θεσμικό όργανο με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση των location managers παγκοσμίως. Η παρουσία του ΕΚΚ στο 10ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου θα γίνει αισθητή

H διεύθυνση Hellenic Film Commission του ΕΚΚ αναγνωρίζοντας πόσο καθοριστικά συμβάλλουν οι location managers στην επιτυχία μιας οπτικοακουστικής παραγωγής, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο τους στην προέλκυση διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών σε μια χώρα υποδοχής, στοχεύει συστηματικά στην ανάδειξη του έργου τους και στην Ελλάδα.

Το εργαστήριο παραδίδουν τρεις location managers με 20ετή εμπειρία σε παραγωγές του Χόλιγουντ: 

•          JJ Levine, πρώτη αντιπρόεδρος του LMGI, από τις Η.Π.Α.

•          Alison A. Taylor, δεύτερη αντιπρόεδρος του LMGI, από τις Η.Π.Α.

•          Dan Connolly, μέλος του ΔΣ του LMGI, από το Ηνωμένο Βασίλειο

Το εργαστήριο παρέχεται δωρεάν με κράτηση θέσης και απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους location managers, διευθυντές παραγωγής και παραγωγούς που επιθυμούν να διευρύνουν τις επαφές τους αλλά και τις γνώσεις τους σχετικά με τις απαιτήσεις διεθνών παραγωγών και συμπαραγωγών στη χώρα μας. Απευθύνεται επίσης σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους κινηματογραφικών σχολών. 

Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να εξασφαλίσετε θέση, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την σχετική φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες δικαιούνται ένα Guest Pass από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου, το οποίο τους παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις της επιλογής τους, έκπτωση σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία καθώς και έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δρομολογίων της Blue Star Ferries.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το website του συνεδρίου Location Greece ή επικοινωνήστε στο ακόλουθο email: info@aegeanff.com.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Jul 2021, 11:16
Ενημέρωση: 13 Jul 2021, 11:16

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos