Κέιτ Μπλάνσετ & Βίκυ Κριπς στη νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους

Published: 26 Jan 2024, 16:01
Συντάκτης:

Σχεδόν 5 χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, το παλαβιάρικο και μικρών απαιτήσεων "The dead don't die" και περίπου 8 χρόνια από την τελευταία του καλή ταινία, το "Paterson", ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει και μάλιστα με ένα πολύ ενδιαφέρον πρωταγωνιστικό καστ, με ένα ντουέτο γυναικών πρωταγωνιστριών, από τις καλύτερες της εποχής μας.

<a href="/en/multimedia-trailer/dead-dont-hurt-vigko-mortensen-kai-goyestern/69653">"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν

Η Κέιτ Μπλάνσετ και η Βίκυ Κριπς κρατούν τους βασικούς ρόλους στο "Father Mother Sister Brother", με τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το δούμε προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Μπλάνσετ συνεργάζεται εκ νέου με τον Τζάρμους, 20+ χρόνια μετά το «Καφές και Τσιγάρα» (2003), κυκλοφόρησαν κάποιες παπαράτσι φωτό από τα γυρίσματα, με την Κριπς να μοιάζει στην Μπλάνσετ και την Μπλάνσετ όπως θα περιμέναμε να δείχνει η Κριπς. 

Μπορεί να σας μπερδέψαμε, μπορεί και όχι, ο ίδιος ο Τζάρμους σχολίασε για την ταινία, τα ακόλουθα, για να καταλάβετε: "Η ταινία που ετοιμάζουμε δεν θα έχει μουσική... Ή μάλλον δεν θα έχει άφθονη μουσική όπως οι επόμενες, έτσι νομίζω, θα το αποφασίσω στο τέλος... Είναι ένα χαρούμενο και λυπητερό, αλλά διακριτικό και ήσυχο φιλμ και η έντονη χρήση μουσικής θα αποπροσανατόλιζε τη σκέψη του θεατή..."

Μάλιστα, καλά, οκ, το περιμένουμε. Είμαστε φαν. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos