Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Published: 22 Jan 2024, 17:22
Συντάκτης:

O Στίβεν Σόντερμπεργκ συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα και να στήνει ταινίες και σειρές. 

<a href="/en/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, προηγήιθηκε η σειρά Full Circle

Ακολούθησε μια άλλη σειρά, το “Command Z” με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Σέρα (“Superbad”) στον ρόλο ενός επιστήμονα που αναθέτει μια ιστορική αποστολή στους συνεργάτες τους: θα πρέπει να ταξιδέψουν στο παρελθόν, μέσω μιας σκουληκότρυπας που έχει ανακαλυφθεί σ’ ένα πλυντήριο, για να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας και να σώσουν τον κόσμο.

Μετά τη νέα του ταινία «Presence» (μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστές του Λούσι Λιού και Γουέστ Μαλχόλαντ) που έκανε πρεμιέρα στο Sundance και τρόμαξε αρκετό κόσμο πριν μερικές ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει το «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ που αναμένεται στις αίθουσες τον Απρίλιο.

Μόλις ανακοίνωσε κάτι ακόμα. Την ταινία «Black Bag», ένα κατασκοπικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ που θα γυριστεί στο Λονδίνο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, με σεναριογράφο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ντέιβιντ Κεπ. 

Είμαστε φαν του Σόντερμπεργκ, όταν πρροκύψουν περισσότερα νεότερα, θα ενημερώσουμε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos