Iron Man, Thor, Captain America = The Three Amigos!

Published: 17 Oct 2019, 14:00
Συντάκτης:

Την τελευταία φορά που τα ονόματα Chris Hemsworth, Chris Evans και Robert Downey Jr. υπήρξαν στο ίδιο καστ ήταν στο Avengers: Endgame. Ο Hemsworth όμως δεν θα έλεγε όχι στο να ξανασυναντηθούν όλοι μαζί.

<a href="/en/nea/rekor-gkines-eide-avengers-endgame-191-fores/64276">Ρεκόρ Γκίνες: Είδε το «Avengers: Endgame» 191 φορές</a>ΣΧΕΤΙΚΑΡεκόρ Γκίνες: Είδε το «Avengers: Endgame» 191 φορές

Μπορεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel οι τρεις ηθοποιοί να είναι γνωστοί για τους ρόλους τους ως Thor, Captain America και Iron Man, όμως ο Chris Hemsworth πιστεύει στη χημεία των τριών τους στην κάμερα και θέλει να βρεθεί πλάι με τα φιλαράκια του σε ένα μοντέρνο ριμέικ μιας cult κλασικής κωμωδίας, όπως το Three Amigos!

"Ένα από τα πράγματα που με στενοχώρησαν όταν τελειώσαμε το Endgame ήταν πως δεν θα αράζαμε ξανά μαζί και αμέσως άρχισα να σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε!", δήλωσε ο Hemsworth στους φαν του στο πλαίσιο του ACE Comic-Con στο Σικάγο. "Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ριμέικ του Three Amigos ή κάτι τέτοιο!".

Μπορεί να μην υπάρχει καμία σοβαρή συζήτηση για να υλοποιηθεί η ιδέα του Hemsworth, όμως αποτελεί αφορμή για να σκεφτούμε ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ, όπως έκανε και πλήθος φαν που δεν δίστασαν να σχολιάσουν τη δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σκηνοθετημένη το 1986 από τον John Landis, το Three Amigos είναι μία από τις πιο αξέχαστες κωμωδίες με τους Steve Martin, Chevy Chase και Martin Short, που μάλιστα συνδέεται πάντα με τους πρωταγωνιστές της. Βέβαια, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο ριμέικ της ή κάποιο σίκουελ.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο το πότε θα ξαναδούμε τους Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. και Chris Evans να συμπρωταγωνιστούν σε κάποια ταινία ξανά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βρεθούν στη μεγάλη οθόνη σε εξίσου ενδιαφέρουσες παραγωγές στο άμεσο μέλλον.

Ο Hemsworth θα βρεθεί στο «Jay and Silent Bob Reboot» του Kevin Smith, και επίσης αναμένουμε να τον δούμε στο ρόλο του Hulk Hogan στην επερχόμενη βιογραφία του παλαιστή. Όσον αφορά τον Evans, εκείνος πρωταγωνιστεί στο μυστήριο του Rian Johnson “Knives Out” που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Τέλος, ο Robert Downey Jr. πρωταγωνιστεί στο Dolittle τη νέα ταινία του Stephen Gaghan που έχει δρομολογηθεί για τις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020. Σε αυτή, ο ηθοποιός μπορεί και επικοινωνεί με ζώα, ενώ ο Spiderman Avengers, Tom Holland, δανείζει τη φωνή του σε ένα από τα ζώα της ταινίας.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos