ΗΠΑ - Wakanda συνάπτουν εμπορικές σχέσεις!

Published: 23 Dec 2019, 19:59
Συντάκτης:

Κάποιος σκληροπυρηνικός fan της Marvel φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στους υπαλλήλους του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, καθώς η Wakanda, η φανταστική χώρα της Ανατολικής Αφρικής και πατρίδα του Black Panther, έκανε την εμφάνισή της στη λίστα με χώρες που διατηρούν συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με τις ΗΠΑ!

<a href="/en/nea/black-panther-tha-ginei-tileoptiki-seira-sto-disney/63985">Το "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

Την παρουσία της Wakanda στη λίστα παρατήρησε ο Francis Tseng, μηχανικός λογισμικού από τη Νέα Υόρκη, όταν μπήκε στο website του Υπουργείου για να χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο που υπολογίζει τους αγροτικούς δασμούς. Όπως είναι λογικό, ανέβασε το screenshot στον twitter λογαριασμό του και το tweet δεν άργησε να γίνει viral.

Όταν το Υπουργείο Γεωργίας ενημερώθηκε για… τις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ-Wakanda, απέσυρε τη δεύτερη από τη λίστα και εκπρόσωπός του δήλωσε ότι η προσθήκη έγινε λόγω εσωτερικών tests που πραγματοποιήθηκαν για τη λειτουργία του εργαλείου. 

Κι έτσι – ευτυχώς για τον υπόλοιπο πλανήτη – οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον σε θέση να εισάγουν το πολύτιμο βιμπράνιο, το εικονικό μέταλλο που έδωσε στη Wakanda τη δυνατότητα να γίνει η πιο τεχνολογικά εξελιγμένη χώρα στο σύμπαν της Marvel!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos