Η ζωή του Κάρι Γκραντ στη μικρή οθόνη

Published: 1 Nov 2023, 16:48
Συντάκτης:

Η φρενίτιδα με τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές βιογραφίες δεν λέει να κοπάσει κι έτσι η ζωή ακόμα μιας μυθικής φιγούρας θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Ο Κάρι Γκραντ, ο Άγγλος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε εμβληματικές ταινίες όπως τα “Notorious” και “North by Northwest”, θα είναι το επίκεντρο της επερχόμενης σειράς τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο “Archie”.

<a href="/en/tainies/his-girl-friday/68494">His girl Friday</a>ΣΧΕΤΙΚΑHis girl Friday

Η σειρά, σε σενάριο του Τζεφ Πόουπ (“Philomena”) και σκηνοθεσία από τον Πολ Άντριου Γουίλιαμς (“Broadchurch”), θα αφηγηθεί τα ταραγμένα παιδικά και εφηβικά χρόνια του Γκραντ, ο οποίος μεγάλωσε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, μ’ έναν άπιστο πατέρα και μια μητέρα που έπεσε σε κατάθλιψη μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του Γκραντ, Τζον.

Τον ενήλικο Γραντ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Άρτσιμπαλντ Αλεξάντερ Λιτς, υποδύεται ο Άγγλος ηθοποιός Τζέισον Άιζακς (“Death of Stalin”), ο οποίος είναι αγνώριστος και σχεδόν ίδιος με τον θρυλικό ηθοποιό στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το “Archie” θα προβληθεί τον Νοέμβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του τηλεοπτικού δικτύου ITV, ενώ τον Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Νότια Αφρική και Σκανδιναβία μέσω της διαδικτυακής συνδρομητικής υπηρεσίας BritBox.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos