Η Τζένιφερ Λόπεζ θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά

Published: 9 Aug 2019, 19:38
Συντάκτης:

Την Τζένιφερ Λόπεζ ταλαντούχα ηθοποιό δεν την λες. Πρόκειται για μια προικισμένη χορεύτρια, πετυχημένη τραγουδίστρια και πολύ ελκυστική γυναίκα. Από ηθοποιός λίγα πράγματα, άντε να εξαιρέσουμε το «Out of sight», το «Selena», ίσως και το τηλεοπτικό «Shades of blue».

<a href="/en/home-cinema-streaming/mother/68230">The mother</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe mother

Αποφάσισε λοιπόν στα 50 της να σκηνοθετήσει κιόλας. Για την ακρίβεια θα πρωταγωνιστήσει και θα σκηνοθετήσει το «Godmother», με θέμα την ζωή της Κολομβιανής μεγαλεμπόρου ναρκωτικών Griselda Blanco.

«Πάντα με γοήτευε η ιστορία της Griselda Blanco και άρπαξα την ευκαιρία να την ενσαρκώσω επί της οθόνης. Είναι όλα όσα ψάχνουμε στην αφήγηση και δυναμικούς χαρακτήρες – διαβόητη, φιλόδοξη, πανούργα και ψυχρή» δήλωσε η Λόπεζ.

Η «καριέρα» της Blanco στον υπόκοσμο του Μαϊάμι ξεκίνησε την δεκαετία του 1980 και κράτησε περίπου 20 χρόνια, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στην Κολομβιανή έμπορο κοκαΐνης αποδίδονται περίπου 200 φόνοι, ενώ τα μηνιαία έσοδα της από το δίκτυο διανομής ναρκωτικών που εξαπλωνόταν σε όλες τις ΗΠΑ υπολογίζονταν σε 80 εκατομμύρια δολάρια.

Το 1985 συνελήφθη και παρά την καταδίκη της, συνέχισε να διευθύνει το καρτέλ της μέσα από την φυλακή. Μετά την αποφυλάκιση της το 2004, η Blanco απελάθηκε στην Κολομβία και οχτώ χρόνια αργότερα δολοφονήθηκε στο Μεντεγίν, στην ηλικία των 69 ετών.

Τον ρόλο της Blanco είχε ερμηνεύσει πρόσφατα η Catherine Zeta-Jones στην βιογραφική ταινία «Cocaine Godmother». Την είχαμε δει και είχαμε γράψει τη γνώμη μας.

Ας ελπίσουμε η Λόπεζ να τα καταφέρει καλύτερα.

Πρώτη δημοσίευση: 9 Aug 2019, 19:38
Ενημέρωση: 9 Aug 2019, 19:38
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos