Η Madonna γράφει σενάριο μαζί εμ την Ντιάμπλο Κόντι

Published: 11 Aug 2020, 10:47
Συντάκτης:

Μέσω του Instagram ανακοίνωσε η Μαντόνα ότι δουλεύει πάνω σε ένα σενάριο μαζί με την Ντιάμπλο Κόντι , σεναριογράφο των “Juno”, “Young Adult” και “Tully”.

Η σταρ της ποπ δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στην πλατφόρμα όπου η Κόντι πληκτρολογεί σε ένα λάπτοπ ενώ μπροστά τους είναι ανοιχτά κάποια σημειωματάρια. Μάλιστα, η Μαντόνα περιέγραφε στην Κόντι τον περίφημο κωνικό στηθόδεσμο που έραψε γι’ αυτήν ο Ζαν Πολ Γκοτιέ για την “Blond Ambition” περιοδεία της του 1990, πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν το σενάριο θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα biopic της ζωής της.

Στο caption, η ίδια γράφει: «Τι κάνεις όταν είσαι κλεισμένη στο σπίτι με πολλαπλούς τραυματισμούς; Γράφεις ένα σενάριο με την Ντιάμπλο Κόντι σχετικά με…;» Η συνέχεια της περιγραφής περιέχει εικονίδια που παραπέμπουν σε μουσικό θέμα όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα ασχολείται με τον κινηματογράφο. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει εμφανιστεί 17 φορές στην μεγάλη οθόνη συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ “Madonna: Truth or Dare” για την περιοδεία του 1991. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει τα “Filth and Wisdom” του 2008 και “W.E” του 2011.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos