H Carrie του Στίβεν Κινγκ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Published: 26 Dec 2019, 18:41
Συντάκτης:

Η πρώτη δημοσιευμένη νουβέλα του Στίβεν Κινγκ, η γνωστή σε όλους μας «Κάρι» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο με την ομώνυμη ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα όταν ο σκηνοθέτης επέλεξε την Σίσι Σπέισεκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο πίσω στο 1976. Έκτοτε, η ιστορία έχει λάβει αρκετά remakes, με περισσότερο γνωστό αυτό της Κίμπερλι Πιρς με την Κλόι Γκρέις Μόριτζ αλλά για πρώτη φορά ετοιμάζεται για σειρά και μάλιστα με ελαφρώς αλλαγμένο σενάριο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο της FX σκοπεύει να πλασάρει την Κάρι ως διεμφυλική ή ακόμα και έγχρωμη κοπέλα με τηλεκινητικές δυνάμεις οι οποίες εκρήγνυνται στην διάρκεια του χορού αποφοίτων και σκοτώνουν τους συμμαθητές της και τους περισσότερους καθηγητές της. Το ερώτημα είναι το τέλος της «Κάρι» καθώς στις πολλές εκδοχές που κυκλοφορούν όπως σε αυτήν του 2002 του Ντέιβιντ Κάρσον η νεαρή κοπέλα δεν ακολουθεί την ιστορία που έγραψε ο Κινγκ αλλά συνεχίζει την ζωή της μακριά από την πόλη που γεννήθηκε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ταινία υλοποιήθηκε με σκοπό να επακολουθήσει και η ανάλογη spin off σειρά η οποία θα ακολουθούσε την Κάρι στην νέα της ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή δεν θα περάσει απαρατήρητη ειδικά εάν οι ιδιαιτερότητές της ανεβάσουν την δημοτικότητά της. Προς το παρόν, αναμένουμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και το συμμετέχων καστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos