Για ψυχανάλυση με Πολ Ραντ, Ουίλ Φερέλ

Published: 18 Jun 2021, 14:42
Συντάκτης:

Πολλές υποσχέσεις αφήνει το τρέιλερ της νέας σειράς του Apple TV, «The shrink next door», το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

<a href="/en/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Ο Πολ Ραντ υποδύεται έναν ψυχοθεραπευτή με «εναλλακτικές» μεθόδους προσέγγισης και αλληλεπιδρασης με τους πελάτες/ασθενείς του, ο οποίος μάλιστα είχε στο πελατολόγιό του διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Η σειρά επικεντρώνεται στην σχέση του με έναν επι σειρά μηνών πελάτη του (Ουίλ Φερέλ) με πολλά ζητήματα, του οποίου την ζωή αρχίζει σταδιακά να καπηλεύεται….

Το τρέιλερ δείχνει αρχικά μια ανάλαφρη κωμική φλέβα σε μια ιστορία για την φιλία, αλλά συνεχίζει σαν κάτι ενδεχομένως αρκετά πιο σκοτεινό που μιλά για την ικανότητα της χειραγώγησης και την πειθώ με συνεχόμενα ψέμματα.

Σε καμία περίπτωση ένα reunion του «Anchorman», όπως ίσως να σκεφτήκατε στην (πολύ) αρχή, αλλά κάτι που μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον.

Αργει αρκετά: στις 12 Νοεμβρίου η πρεμιέρα.

Eπίσημο τρέιλερ με μια υποψία ψυχαναγκαστικού θρίλερ στο τέλος: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos