To Facebook μπλοκάρει posts για το Eternals

Published: 11 Nov 2021, 15:28
Συντάκτης:

Το Facebook μπορεί να έγινε Meta αλλά τα προβλήματα δεν φαίνεται να κοπάζουν.

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Αυτές τις μέρες κάτι περίεργο παρατηρήθηκε σχετικά με το Eternals της Marvel, το οποίο προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες την περίοδο αυτή. Συγκεκριμένα, σχόλια για την ταινία στο Facebook, για αδιευκρίνιστους λόγους κατέβηκαν καθώς θεωρήθηκαν ότι παραβιάζουν τους κανονισμούς του. Οι χρήστες το ανέβασαν σε άλλα social media, όπως το Twitter ή το Reddit. Άλλοι κάνουν πλάκα με αυτό, άλλοι αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει, ενώ δεν έχει συμβεί με άλλες ταινίες. Μάλιστα αυτό παρατηρείται όχι μόνο σε σχόλια για την ταινία αλλά ακόμα και όταν κάποιος κάνει check-in από κάποιο σινεμά στο οποίο βλέπει την ταινία, και πάλι του εμφανίζεται το ειδοποιητικό μήνυμα, ότι δεν μπορεί να ανέβει το post. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση σχετικά με αυτό.

Το κατά πόσο αυτό βλάπτει και την ίδια την ταινία είναι μια άλλη ιστορία, δεδομένου ότι το Eternals δεν έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές, οπότε αν περιμένει κανείς από τις κριτικές δεν πρόκειται να αυξηθεί η προσέλευση στα σινεμά, και ίσως αν τα σχόλια των θεατών ήταν θετικά, να αυξανόταν και ο αριθμός των ανθρώπων που θα την έβλεπαν.

Ούτως ή άλλως, τα σχόλια στα social media είναι ένας τρόπος να παρακινήσεις -ή και όχι- τους ακολούθους σου στο να πάνε να δουν μια ταινία. Πάντως μέχρι στιγμής έχει πάει αρκετά καλά εισπρακτικά δεδομένων των Covid συνθηκών αλλά και της απαγόρευσής της σε μερικές χώρες, εξαιτίας του ομοφυλόφιλου ήρωα και του ομόφυλου φιλιού, μια ταινία με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει την Angelina Jolie, την Salma Hayek, την Gemma Chan και τους γνώριμους από το Game of Thrones Richard Madden και Kit Harrington.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos