Ελληνικές διακρίσεις στα Telly Awards

Published: 24 Jun 2022, 14:33
Συντάκτης:

22 διακρίσεις απέσπασε η Cosmote TV στα 43α «Telly Awards», για την πρωτότυπη προώθηση του περιεχομένου της, τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και τη δημιουργική εικαστική προσέγγιση σε εκπομπές και pop-up κανάλια. Στον παλαιότερο θεσμό τηλεόρασης & video, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη και αναδεικνύει κάθε χρόνο τα καλύτερα projects τηλεοπτικών δικτύων και πλατφορμών από ολόκληρο τον κόσμο, η ελληνική συνδρομητική streaming υπηρεσία έλαβε 6 βραβεία Gold, 8 βραβεία Silver και 8 βραβεία Bronze.

<a href="/en/home-cinema-vod/duke/66853">The Duke</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Duke

Από 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες Branded Content Craft-Editing και Branded Content Craft – Use of music έλαβαν το Feel-good Promo ‘Oscars’ και το pop-up κανάλι της ‘Marvel’, για τη σκηνοθεσία (μοντάζ και χρήση μουσικής), ενώ από 1 Gold βραβείο στην κατηγορία Digital Set & AR έλαβαν η εκπομπή ‘European Football Show’ και το digital Press event για τη συμπλήρωση 5 χρόνων ζωής του Cosmote History, για τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας και Augmented Reality.

Τα Telly Awards ιδρύθηκαν το 1979, έχουν έδρα τη Νέα Υορκη και είναι η πρώτη διοργάνωση βραβείων video & τηλεόρασης στον κόσμο. Αρχικά αφορούσε τηλεοπτικές διαφημίσεις για την  καλωδιακή και την περιφερειακή τηλεόραση των ΗΠΑ.  Με την εξέλιξη της τηλεόρασης και της παραγωγής video εξελίχθηκε σε διεθνή θεσμό.  Με motto «honoring excellence in video and television across all screens» τα Telly Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας στην τηλεόραση και σε όλες τις πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 24 Jun 2022, 14:33
Ενημέρωση: 24 Jun 2022, 14:33
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο