Δύο θρύλοι της μόδας στο Apple TV

Published: 5 Jan 2024, 18:44
Συντάκτης:

Το Apple TV+ παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το «The New Look», την βιογραφική δραματική σειρά 10 επεισοδίων του Tοντ Κέσλερ (δημιουργού του Bloodline και συμπαραγωγού στο The Sopranos) που θα αφορά σε πρώτο πλάνο στις ζωές των διάσημων σχεδιαστών Κοκό Σανέλ και Κριστιάν Ντιόρ.

<a href="/en/nea/sugar-apsogo-stylizarisma-polla-klise/69828">"Sugar": Άψογο στυλιζάρισμα, πολλά κλισέ</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Sugar": Άψογο στυλιζάρισμα, πολλά κλισέ

Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Μπεν Μέντελσον, η Γκλεν Κλόουζ θα υποδυθεί την αρχισυντάκτρια του Harper’s Bazaar, Kάρμελ Σνόου, ενώ στο καστ συναντάμε επίσης τους Τζον Μαλκοβιτς, Έμιλι Μόρτιμερ, Κλάες Μπανγκ, Μέισι Ουίλλιαμς.

Η σειρά διερευνά τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν αυτοί οι σχεδιαστές κατά τη διάρκεια του πολέμου και τον αντίκτυπο της συμβολής τους στη σύγχρονη μόδα. Η αφήγηση εμβαθύνει στον ανταγωνισμό και τη συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών, προσφέροντας μια συναρπαστική ματιά στον κόσμο της μόδας εκείνης της εποχής.

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ τα επόμενα επεισόδια θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση μέχρι τις 3 Απριλίου.

Aυτό είναι το τρέιλερ που φανερώνει μια προσεγμένη δουλειά: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos