Το δίδυμο του "Mr. Robot" επιστρέφει

Το δίδυμο του "Mr. Robot" επιστρέφει
Published: 24 Sep 2020, 15:23
Συντάκτης:

Σαμ Εσμάιλ και Ράμι Μάλεκ, μετά την ολοκλήρωση και την επιτυχία του “Mr. Robot” ξεκινούν από κοινού ένα νέο project για λογαριασμό της Universal στο οποίο θα κρατήσουν τους χαρακτηριστικούς τους ρόλους.

ΣΧΕΤΙΚΑΈρχεται η 4η σεζόν "Mr. Robot"

Εν προκειμένω, στο “American Radical” ο Μάλεκ θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής στον φακό του Εσμάιλ, υποδύοντας έναν Μουσουλμάνο μυστικό πράκτορα του FBI όπως ακριβώς αναφέρεται και στο ομώνυμο βιβλίο του Κέβιν Μάουρερ αναφορικά με την ιστορία του Τάμερ Έλνορι.

 Την διασκευή του κειμένου έχει αναλάβει η Ναζρίν Τσουντχάρι, σεναριογράφος στα “Fear the Walking Dead”, “Jack Ryan”, “Wayward Pines” ενώ στην παραγωγή θα βρεθούν οι Εσμάιλ και Μάλεκ μαζί με τον Τσαντ Χάμιλτον της Anonymous Content.

Δημοσιευμένο στα τέλη του 2017, το “American Radical” ακολουθεί τον Έλνορι, ένα ψευδώνυμο ενός Αμερικάνου Μουσουλμάνου αστυνομικού ο οποίος κατατάσσεται στην μονάδα αντικατασκοπείας ακριβώς μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Στα απομνημονεύματά περιγράφεται η σταδιακή ανάμειξή του σε μια ομάδα της Άλ-Κάιντα ενώ παράλληλα πασχίζει ως περήφανος Αμερικανός πατριώτης.

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου έχει ως εξής: Μετά την συμμετοχή του στην αντικατασκοπεία, ο Τάμερ Έλνορι προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τρομοκρατών οι οποίοι στόχο έχουν να πλήξουν τον Αμερικανικό πληθυσμό όσο πιο δημόσια και τρομακτικά γίνεται. Είναι ένας μαινόμενος αγώνας του Τάμερ και της ομάδας του για να τους σταματήσουν πριν υλοποιήσουν τα σχέδια τους. Ο πόλεμος αυτός μπορεί να είναι καινούργιος, όμως οι τεχνικές αντιμετώπισής του είναι οι γνωστές: καταγραφή και αποδείξεις τρομοκρατικής πρόθεσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Εσμάιλ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το “Comet” του 2014 ενώ συνέχισε σχεδόν αποκλειστικά στην  μικρή οθόνη, δημιουργώντας το δικό του νουάρ αριστούργημα “Mr. Robot”. Η σειρά ήταν υποψήφια και έξι βραβεία Έμμυ ενώ ο Μάλεκ έλαβε αυτό του Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του Έλιοτ, ενός ψυχικά ασταθούς χάκερ.

Ο χαρακτήρας του προβληματικού αντιήρωα σίγουρα του ταίριαξε οπότε αναμένουμε ανάλογη ερμηνεία και για το “American Radical”. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Published: 24 Sep 2020, 15:23
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο