"Δεν υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά να με κάνουν να ξαναπαίξω τον Batman"

Published: 19 Dec 2023, 15:53
Συντάκτης:

Eλάχιστοι περίμεναν την εμφάνιση του Τζορτζ Κλούνεϊ ως Μπρους Γουέιν στα τελευταία λεπτά του «Flash» από τον Άντι Μουσιέτι.

<a href="/en/multimedia-trailer/proto-treiler-toy-boys-boat-toy-tzortz-kloynei/68910">Πρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ

Κάποιοι ίσως σκέφτηκαν ότι ενδεχομένως ο Κλούνεϊ εξετάζει το ενδεχόμενο να  επιστρέψει στον ρόλο του Batman.

Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος προφανώς, μιας και μιλάμε για τον χειρότερο Batman της κινηματογραφικής ιστορίας και ο Κλούνεϊ είναι σίγουρα έξυπνος να αποφύγει τέτοια γκέλα.

Κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «The Boys in the Boat», την οποία σκηνοθετεί, απατώντας στην ερώτηση του Entertainment Weekly για το αν θα τον ξαναδούμε να φορά την φημισμένη στολή με τις ρώγες του Batman εκείνος απάντησε πως «δεν νομίζω πως υπάρχουν αρκετά ναρκωτικά στον κόσμο που θα με κάνουν να επιστρέψω».

Ο λόγος που έκανε την εμφάνιση του ως Μπρους Γουέιν στο «Flash»: «Νόμιζα ότι υπήρχε δυνατή επιθυμία από τον κόσμο για να επιστρέψω ως Batman, όπως ξέρετε. Ακούστηκε μια κραυγή. Να ξέρετε ότι ρώτησα πού είναι οι πλαστικές ρώγες μου. Και όταν μου είπαν αν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς τις αυτές τους είπα πως ανια, αλλά δεν θα είναι πραγματικά ο Batman μου, έτσι;», δήλωσε σαρκαστικά ο 62χρονος σταρ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos