Δείτε τις ταινίες της Weird Wave online

Published: 26 Dec 2020, 15:20
Συντάκτης:

H εταιρεία διανομής Weird Wave ξεκινά την δική της προσπάθεια στον χώρο του online streaming, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του site ενοικιάσεως dvd, Videorama, το οποίο ανήκει στην Weird Wave.

<a href="/en/nea/kalokairi-2022-oi-tainies-poy-tha-ferei-i-weird-wave-stis-aithoyses/66285">Kαλοκαίρι 2022: Οι ταινίες που θα φέρει η Weird Wave στις αίθουσες</a>ΣΧΕΤΙΚΑKαλοκαίρι 2022: Οι ταινίες που θα φέρει η Weird Wave στις αίθουσες

H υπηρεσία λέγεται Videorama On Demand και το μέχρι τώρα μενού (το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς) περιέχει μερικά διαμαντάκια της τελευταίας τριετίας που αν δεν τα έχετε δει, θα πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε.

«Bone tomahawk» του Γκρεγκ Ζάλερ, «Climax» του Γκασπάρ Νοέ, «Το μικρό νησί» του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, «Ιt follows» του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ, «120 χτύποι το λεπτό» του Ρομπέν Καμπιγιό, «Οι κληρονόμοι» του Μαρτσέλο Μαρτινέζι, είναι ορισμένες από αυτές.

Ενοικιάστε τις ταινίες της επιλογής σας για 3 ημέρες (72 ώρες), από 1,90 €.

Οδηγίες ενοικίασης ταινίας online:

1. Επιλέγετε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε και θ'ανοίξει ένας player.

2. Πατάτε επάνω στο πράσινο κουμπί RENT this film. Οι τιμές ξεκινούν από 1,90€ και οι ταινίες ενοικιάζονται για 3 ημέρες (72 ώρες).

3. Κάνετε εγγραφή στα πεδία που αναφέρει, γράφετε το  email σας και  το επιθυμητό password και πατάτε το πράσινο κουμπί SIGN UP.

Η πρώτη ενοικίαση είναι δωρεάν.

Όλες θα τις βρείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos