"A Christmas Carol": Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Fox

Published: 22 Dec 2019, 05:32
Συντάκτης:

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σκοτεινά. Η μίνι-σειρά τριών επεισοδίων «A Christmas Carol», τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Charles Dickens από τον Steven Knight, με τους Tom Hardy και Ridley Scott ανάμεσα στους παραγωγούς, θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX με τα τρία επεισόδια να παίζουν back-to-back, ενώ μετά την πρεμιέρα θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

<a href="/en/multimedia-trailer/bikeriders-o-tom-harnti-kai-loipoi-diasimoi-mihanovioi/68707">"The bikeriders": Ο Τομ Χάρντι και λοιποί διάσημοι μηχανόβιοι</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The bikeriders": Ο Τομ Χάρντι και λοιποί διάσημοι μηχανόβιοι

Η ατμοσφαιρική μίνι-σειρά «A Christmas Carol», διαδραματίζεται στα τέλη του 1800 και αποτελεί τη σύγχρονη απόδοση της διαχρονικής ιστορίας, που μας εμπνέει να αναζητήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής! Η σειρά εισχωρεί στον ψυχικό κόσμο ενός κρύου και άπληστου άντρα, του Ebenezer Scrooge, παρουσιάζοντας τον διαφορετικά από το συνηθισμένο.

Ο Guy Pearce υποδύεται τον Ebenezer Scrooge, ενώ το all-star cast περιλαμβάνει τον Andy Serkis στο ρόλο του Φαντάσματος των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, την Charlotte Riley ως Φάντασμα των Χριστουγέννων του Παρόντος, τον Jason Flemyng ως Φάντασμα των Χριστουγέννων του Μέλλοντος, τον Joe Alwyn ως Bob Cratchit, τον ευγενικό υπάλληλο του τσιγγούνη Scrooge, ενώ ο Stephen Graham ερμηνεύει τον εκλιπόντα συνέταιρο του Scrooge, Jacob Marley.

Περισσότερα σας είχαμε γράψει πριν δύο χρόνια. Ακολουθεί το τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos