Το Bollywood γύρισε ταινία στην Καβάλα

Published: 17 May 2019, 12:14
Συντάκτης:

Oι κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood έχουν επιλέξει πολλές φορές ελληνικά νησιά  για τα γυρίσματα διάφορων ταινιών.

Αυτή την φορά, η Καβάλα επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας «Die Tomorrow».

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν νεαρό που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη ζωή. Μέσα στην απελπισία του και ενώ σκέφτεται να αυτοκτονήσει ο πρωταγωνιστής γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η οποία του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να έχει έναν ανώδυνο θάνατο. Η μόνη προϋπόθεση που του θέτει εκείνη είναι.. να πεθάνει αύριο. Ο νεαρός συμφωνεί και δέχεται να την πληρώσει, δίνοντας της διορία μια εβδομάδα. Εκείνη την εβδομάδα όμως, που την περνούν μαζί στην Καβάλα, ο νεαρός συνειδητοποιεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και βρίσκει ένα λόγο για να συνεχίσει να ζει, εγκαταλείποντας το ζοφερά του σχέδια.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, ο ανερχόμενος ηθοποιός Ρισέπ Τσουχά και η πρώην Μις Ινδία, Κασμίρα Σαχ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Η ταινία συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Καννών, έχει ήδη μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά και η παγκόσμια διανομή της ξεκινά αμέσως μετά το μεγάλο φεστιβάλ.

Σε σχετική εκδήλωση στην Ταινιοθήκη, η Σαχ σχολίασε: «Απόλαυσα τον χρόνο μου στην Καβάλα, λάτρεψα την πόλη και τις ομορφιές της: η πόλη έχει μια θετική αύρα που μου μετέδιδε γαλήνη και ηρεμία. Μετά από αυτή την δουλειά αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα από Ινδή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Get Away

Get Away

Σύνοψη: Οι διακοπές μιας συνηθισμένης οικογένειας παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, όταν ανακαλύπτουν πως στο...
13 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Rosario, από την Spentzos Rosario από την Spentzos