Aυτή είναι η 4η φάση για το Marvel Cinematic Unverse

Published: 22 Jul 2019, 11:55
Συντάκτης:

H Marvel έκανε πάταγο στο Φεστιβάλ του Comic-Con, όπου ανακοίνωσε τα επόμενα 10 πρότζεκτ της, τόσο κινηματογραφικά, όσο και τηλεοπτικά, θα οποία θα αποτελέσουν το πρώτο στάδιο από την Phase 4 του κινηματογραφικού σύμαντός της. 

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Χρονικά θα προηγηθεί το «Black Widow» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιοχάνσον και μαζί της οι Ρέιτσελ Βάις, Ντέιβιντ Χάρμπορ και Φλόρενς Που, σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ και θα κάνει την πρεμιέρα της την 1 Μαΐου 2020.

Aκολούθησαν οι "The Eternals" με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό καστ που απαρτίζουν οι Αντζελίνα Τζολί, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Σάλμα Χάγιεκ και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, με σκηνοθέτη την Chloe Zhao που μας έδωσε πρόπερσι το υπέροχο "The Rider", ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Mόλις χθες σας γράψαμε για το "Thor Love And Thunder" που έδωσε το σφυρί στη Νάταλι Πόρτμαν και θα το δούμε 5 Νοεμβρίου 2021.

Η σειρά του Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier», με τους Αντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2020. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.

Ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας έρχεται στο MCU με την ταινία «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» με πρωταγωνιστή τον Σιμού Λιού, μαζί του την Αwkwafina και τον Τόνι Λιούνγκ και σκηνοθέτη τον Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον του «Short Term 12». Θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2021.

H επιστροφή του Doctor Strange στο MCU, με τίτλο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη ταινία τρόμου της Marvel. O Σκοτ Ντέρικσον (The sinister, The exorcism of Emily Rose) επιστρέφει στην σκηνοθεσία και εννοείται ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 7 Μαΐου 2021.

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+, ενώ οι Ελίζαμπεθ Ολσεν και Πολ Μπέτανι πρωταγωνιστούν στη σειρά του Disney+ «WandaVision» η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.

O Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει ως «Hawkeye» στην σειρά του Disney+ που θα κάνει πρεμιέρα τον φθινόπωρο του 2021, ενώ μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «What If?» έρχεται στο Disney+ το καλοκαίρι του 2021 με πάνω από 25 ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ταινίες της Marvel να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες τους σε εναλλακτικά γεγονότα στο MCU, με τον Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Watcher.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos