Αλ Πατσίνο και Κρίστοφερ Γουόκεν είναι συγκάτοικοι. Πάτα Play.

Published: 9 Aug 2021, 16:46
Συντάκτης:

Θα φανταζόταν κανείς ως συγκατοίκους τον Al Pacino και τον Christopher Walken; Θα ήθελε κάποιος να το δει να συμβαίνει; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτή η online σειρά κινουμένων σχεδίων είναι για εσάς. Το JOBLO Videos και συγκεκριμένα ο ιδρυτής του JoBlo, Berge Garabedian, με σεναριογράφο τον Sevan Garabedian και σκηνοθέτη τους Michael και Dylan Sprague, δημιούργησαν μια ταινία που στην ουσία ένωσαν εννέα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει, στην οποία βλέπουμε να συγκατοικούν οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί. Όλες οι φωνές είναι από τον Jason Stephens, ο οποίος μιμείται εξαιρετικά τους δύο ηθοποιούς.

<a href="/en/nea/o-al-patsino-tha-protagonistisei-sto-sequel-toy-heat/67936">O Aλ Πατσίνο θα πρωταγωνιστήσει στο sequel του Heat</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Aλ Πατσίνο θα πρωταγωνιστήσει στο sequel του Heat

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, παρόλο που οι Pacino και Walken είναι πλούσιοι, προτιμούν να ζουν μαζί σε ένα διαμέρισμα σαν το κολλέγιο επειδή θέλουν να θυμηθούν τα πρώτα χρόνια όταν ξεκινούσαν στην show business. Προσπαθούν να μην αγγίζουν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα και να ζουν με μια μηνιαία αποζημίωση. Ο Walken είναι παντρεμένος στην ταινία, όπως και στην πραγματικότητα, και συχνά αναφέρεται σε εκείνη.

Το αστείο βέβαια είναι ότι προτιμά να ζει με τον Al και να τον βοηθάει παρά με την σύζυγό του. Το άλλο αστείο είναι ότι ο Pacino είναι εκνευρισμένος που ο Robert de Niro παίρνει καλύτερους ρόλους. Ο Walken είναι αυτός που προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Στην αρχή μάλιστα ο Pacino είναι εκνευρισμένος με τον Martin Scorsese που δεν τον έχει βάλει σε ταινία του, αλλά λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε η ταινία, ο Pacino γύρισε το The Irishman. Ως cameo εμφανίζονται οι Jeff Goldblum, Keanu Reeves, Robert de Niro, Chevy Chase, Francis Ford Coppola, Nicolas Cage, Sandra Bullock, James Franco, Morgan Freeman, Sean Connery, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο Σκούμπι Ντου και άλλοι. Η ταινία ή σειρά έχει πολλούς διάσημους, πολλές ατάκες, πολλές αναφορές σε ταινίες.

Eδώ μπορείτε να δείτε την πρώτη σεζόν: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos