Το 12ο Αthens Open Air Film Festival ετοιμάζεται

Published: 1 Jun 2022, 14:09
Συντάκτης:

Το Athens Open Air Film Festival θα διοργανωθεί και φέτος το καλοκαίρι από τις Νύχτες Πρεμιέρας για 12η σεζόν και επιφυλάσσει και φέτος αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, με ελεύθερη είσοδο και τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Για μια ακόμη χρονιά εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης μετατρέπονται σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και αγαπημένοι θερινοί κινηματογράφοι φιλοξενούν κλασικές δημιουργίες, προσφέροντας την αναγκαία ψυχαγωγία και θεραπευτική συντροφιά στο κοινό της Αθήνας.

<a href="/en/festival-nyhtes-premieras/13o-athens-open-air-film-festival-oles-oi-tainies-poy-tha-provlithoyn">13ο Athens Open Air Film Festival: Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ13ο Athens Open Air Film Festival: Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν

Η διοργάνωση παρουσιάζει το δημιουργικό για την 12η έκδοση του Athens Open Air Film Festival, δια χειρός του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας, Βασίλη Μέξη, εμπνευσμένο από «κινηματογραφικές» βουτιές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η αφίσα με τα λόγια του δημιουργού της:

«Το Athens Open Air Film Festival γίνεται φέτος ένα ονειρικό κάλεσμα στην απόδραση: μια κατάδυση στην καλοκαιρινή νύχτα, στις πόλεις και τους μαγικούς βυθούς της φαντασίας μας, πάντα μέσα από το σινεμά. Για να μας υπενθυμίσει ότι η διέξοδος από την πραγματικότητα είναι κάτι που μπορεί να γίνει και μέσα σε αυτή».

Το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos