Οι σταρ του GoT αποχαιρετούν την σειρά και αποκαλύπτουν τα ενθύμια που κράτησαν

Published: 24 May 2019, 21:16

To Game Of Thrones oλοκληρώθηκε μετά από οκτώ σεζόν και 47 βραβεία Emmy (και ορισμένα ακόμη που πιθανώς να κερδίσει στην επόμενη απομονή), με το τέλος να διχάζει πολύ κόσμο. Οι ηθοποιοί εμφανίστηκαν γενικά συγκινημένοι, καθώς δεν τα λες και λίγα τα σχεδόν 10 χρόνια που αφιέρωσαν από την ζωή τους στην πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

ΣΧΕΤΙΚΑΦύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones

Η Εμίλια Κλαρκ: «Η προσπάθεια να βρω λέξεις για να καταγράψω όλα αυτά που σημαίνουν για μένα η Ντάνι και η σειρά, με έχουν φορτίσει συναθηματικά.  Το κεφάλαιο της Μητέρας των δράκων συνόδευσε την ενήλικη ζωή μου. Αυτή η γυναίκα έχει πάρει όλη την καρδιά μου. Το Game of Thrones με διαμόρφωσε ως γυναίκα, ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο».

Η Σόφι Τέρνερ μοιράστηκε τη δική της εμπειρία στο GoT ως Σάνσα Σταρκ: «Σάνσα, σε ευχαριστώ που μου δίδαξες τι σημαίνει σθένος, ανδρεία και αληθινή δύναμη. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να είμαι ευγενική και υπομονετική και να καθοδηγώ με αγάπη. Μεγάλωσα μαζί σου. Σε αγάπησα στα 13 και τώρα -10 χρόνια μετά στα 23 μου- σε αφήνω πίσω. Αλλά ποτέ δεν θα αφήσω πίσω αυτά που μου δίδαξες. Και τέλος ευχαριστώ τους θαυμαστές που  αγαπήσατε αυτούς τους χαρακτήρες και στηρίξατε την σειρά μέχρι τέλους. Θα μου λείψετε».

Πάντως, οι ηθοποιοί του GoT, δεν εγκατέλειψαν τα γυρίσματα με άδεια χέρια και κράτησαν ο καθένας από κάποιο ενθύμιο. Όλοι εκτός από την Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις) που δεν μπόρεσε να πάρει τα αυγά των δράκων, γιατί δεν την άφησε η παραγωγή!

Η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα), κράτησε τον κορσέ που φορούσε στην σειρά.

Ο Ίαν Γκλεν (Τζόρα Μόρμοντ) κράτησε κάποια κοσμήματα που φορούσε, όπως και μέρος από την ενδυμασία των Ντοθράκι.

Η Καρίς φαν Χάουτεν (Μελισάνδρη), κράτησε τα ισοθερμικά ρούχα που φορούσε στα γυρίσματα, γιατί αποδείχθηκαν πρακτικά…

Ο Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ (Μπραν) προτίμησε να πάρει σκεύη κουζίνας (κουτάλια, ποτήρια κτλ.).

Ο Τζέικομπ Άντερσον (Γκριζοσκώληκας) πήρε ένα πιόνι από ένα σκάκι που υπήρχε στο πλατό.

Αυτός που πήρε τα περισσότερα, ήταν ο Λίαμ Κάνιγχαμ (σερ Ντάβος), ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει φτιάξει σπίτι του ένα… δωμάτιο γεμάτο αντικείμενα από την σειρά. "Πήρα σπαθιά, την μικρή μου τσάντα. Ότι βρήκα μπροστά μου. Το eBay θα πάρει φωτιά σε λίγες μέρες...".

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Published: 24 May 2019, 21:16
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ