Ο Σάσα Μπάρον Κοέν σπρώχνει εμβόλια στην μαύρη αγορά

Published: 5 Mar 2021, 21:31

Aν ψάχνεσαι να εξασφαλίσεις εμβόλιο για τον κορονοϊό νωρίτερα από τους άλλους, το πιο πιθανό είναι να μπορέσει ο Σάσα Μπάρον Κοέν, να σε βολέψει. Αν είσαι celebrity βέβαια και αν το αντέχει η τσέπη σου.

<a href="/en/multimedia-video-clip/erhetai-seira-borat-me-polles-kommenes-skines/64354">Έρχεται σειρά "Borat" με πολλές κομμένες σκηνές</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈρχεται σειρά "Borat" με πολλές κομμένες σκηνές

Ο 49χρονος Λονδρέζος ηθοποιός ήταν (virtual) καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για να μιλήσουν για την βράβευσή του με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο sequel του Borat και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι συνέθηκε από το σπίτι του, στήνοντας ένα απολαυστικό σκετσάκι.

Υποδύθηκε έναν ντίλερ εμβολίων στην μαύρη αγορά, με τα τηλέφωνά του να μην σταματούν να χτυπούν συνεχώς και διάφοροι διάσημοι (Βοno, Kanye, Mark Ruffalo, Tom Cruise) να του ζητούν να τους βολέψει με ότι έχει απομείνει.

Στον Τομ Κρουζ αρνήθηκε πάντως («Δεν με χρειάζεσαι mate, είσαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία για να το κάνεις νόμιμα»), ενώ είχε και βοήθεια από την σύζυγό του, ηθοποιό Άιλα Φίσερ, η οποία μάλιστα τον φυγάδεψε όταν έκαναν ντου οι αστυνομικοί.

Ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, αλλά ο Κοέν ξεκαθάρισε ότι «τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών δεν πρόκειται να κολλήσουν κορονοϊό» (το πιάσαμε το υπονοούμενο, Σάσα!) και τον προειδοποίησε: «μην ανακατεύεσαι, μην ασχολείσαι».

Εσείς αντιθέτως, πατήστε play!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos