Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Published: 4 Oct 2022, 15:44

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things αποτελεί παρελθόν και ήδη αναμένουμε την πέμπτη και τελευταία. Σίγουρα όλοι οι φαν της δημοφιλούς σειράς την έχουν ήδη παρακολουθήσει και για να έχουν κάτι μέχρι την νέα σεζόν, το Netflix ετοίμασε τα ξεκαρδιστικά bloopers (αστεία στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες) της τέταρτης σεζόν για να μας κρατάν ζεστούς. Μπορεί πολλές σκηνές να είναι δραματικές ή υπερβατικές, εξώκοσμες και τρομακτικές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ηθοποιοί-και μάλιστα πολλοί από τους πρωταγωνιστές είναι παιδιά-δεν απόλαυσαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τα γυρίσματα.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Η Eleven, Millie Bobby Brown, αρέσκεται να τρομάζει τους συναδέλφους της, όταν δεν χορεύει ανάμεσα σε κάθε take. Γιατί να μην περνάς καλά όταν είσαι στην δουλειά;

Σε άλλα νέα, η πέμπτη σεζόν θα είναι μικρότερη της τέταρτης, όπως έχουν ήδη αποκαλύψει τα αδέρφια Duffer. Ο ένας εκ των δύο, ο Matt, ανέφερε τα εξής: «προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην απλότητα της δομής της πρώτης σεζόν, με μεγαλύτερη κλίμακα και εμβέλεια. Οι χρόνοι εκτέλεσης ήταν τόσο μεγάλοι που μας εξέπληξε και εμάς. Ο Ross (Duffer) και εγώ προσπαθούσαμε να αναλύσουμε πώς κατέληξαν να είναι τόσο πολύ επειδή τα σενάρια δεν είναι καν τόσο μεγάλα. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το στιλ γραφής μας έχει αλλάξει λίγο από την άποψη του τρόπου με τον οποίο διαχωρίζουμε την περιγραφή. Νομίζω ότι αυτό προσέθεσε κάποια έκταση». Να δούμε λοιπόν πώς θα χειριστούν την αφήγηση της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos