Έρχεται το χαμένο album των Lynch + Badalamenti!

Published: 21 Oct 2018, 14:56

Άλλη μια έκπληξη – μουσική αυτή τη φορά - μας επιφύλασσε για φέτος ο David Lynch, αυτή τη φορά μαζί με τον συνθέτη και χρόνιο συνεργάτη του Angelo Badalamenti.

<a href="/en/news/enas-anapantehos-foros-timis-sto-lost-highway/59762">Ένας αναπάντεχος φόρος τιμής στο "Lost Highway"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈνας αναπάντεχος φόρος τιμής στο "Lost Highway"

Οι δύο δημιουργοί είχαν συνεργαστεί το χρονικό διάστημα 1992-1993 σε ένα jazz project με τίτλο Thought Gang. Παρότι δυο τραγούδια από αυτή τη συνεργασία είχαν εμφανιστεί στο soundtrack του Twin Peaks: Fire Walk With Me, το album που υποτίθεται ότι είχαν ηχογραφήσει δεν κυκλοφόρησε ποτέ… μέχρι σήμερα! Το album που φέρει τον ίδιο τίτλο με το project θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου από τη δισκογραφική εταιρεία Sacred Bones, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα από τα κομμάτια του δίσκου με τον – ξεκάθαρα λυντσικό – τίτλο «Woodcutters From Fiery Ships.»

To Thought Gang αποτελείται από 12 κομμάτια, στα οποία συμμετέχει – μεταξύ άλλων – και ο μπασίστας Reggie Hamilton που δήλωσε ότι ο Lynch τον είχε καθοδηγήσει «να φανταστεί ότι είναι ένα ακέφαλο κοτόπουλο που τρέχει δεξιά και αριστερά ενώ έχει καταπιεί χιλιάδες δισκία Benzedrine (σημ: είδος αμφεταμίνης)»

Πάρτε μια γεύση ακούγοντας το «Woodcutters From Fiery Ships» και δείτε παρακάτω το tracklist:

01 Stalin Revisited
02 Logic and Common Sense
03 One Dog Bark
04 Woodcutters From Fiery Ships
05 A Real Indication
06 Jack Pains It Red
07 A Meaningless Conversation
08 Frank 2000 Prelude
09 Multi-Tempo Wind Boogie
10 The Black Dog Runs at Night
11 Frank 2000
12 Summer Night Noise

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos