Έχετε αϋπνίες; Μάθιου ΜακΚόναχι!

Published: 23 Nov 2018, 14:56

Ο Matthew McConaughey έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει όλους και όλες σε αυτόν τον πλανήτη, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση για μία νέα συνεργασία του. Πρόκειται για μία συνεργασία με την εταιρεία Calm, μία εφαρμογή η οποία προωθεί τον ήσυχο ύπνο, και γενικότερα τον διαλογισμό και στοχασμό. Με άλλα λόγια, ο Matthew θέλει να μας ... κοιμήσει!

<a href="/en/multimedia-video-clip/o-mathioy-makkonahi-vrike-ton-paradeiso-stin-antiparo/58870">Ο Μάθιου ΜακΚόναχι βρήκε τον παράδεισο στην Αντίπαρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Μάθιου ΜακΚόναχι βρήκε τον παράδεισο στην Αντίπαρο

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία που θα αφηγείται ο McConaughey ονομάζεται “Wonder,” συγγραφέας της είναι ο Chris Advasun και θα διαρκεί 35 λεπτά. Ο McConaughey θα δανίσει την εκπληκτική, και κατευναστική φωνή του σε αυτήν την ιστορία την οποία, είμαστε σίγουροι, δεν θα χορταίνουμε να ακούμε. Ανάμεσα σε αυτά τα 35 λεπτά, θα ακούσουμε και έναν πρόολογο με τον ηθοποιό να θέτει υπαρξιακές ερωτήσεις όπως «πόσο συχνά στοχαζόμαστε το βάθος που έχει κάθε παροντική στιγμή;»

Αν αντιμετώπιζετε προβλήματα στον ύπνο σας, να σας ενημερώσουμε πως η εφαρμογή Calm συμπεριλαμβάνει 120 τέτοιες ιστορίες, από τις οποίες συναντάμε και πολλά κλασικά παραμύθια, αλλά ακόμα και κάποιες μαγνητοφωνημένες εκπομπές του Bob Ross. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο από το περιεχόμενο δωρεάν και αν είναι της αρέσκειάς σας μπορείτε να κάνετε και συνδρομή.

Eδώ η νέα του ταινία με την Ανν Χάθαγουεϊ.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos