"The wolf of Wall street": Ο Ντι Κάπριο κολυμπά στο χρήμα (και προλαβαίνει τα Όσκαρ)

Published: 17 Jun 2013, 11:40

Πρώτα ήταν το "Gangs of New York/2002". Aκολούθησαν τα "Aviator/2004", "The Departed/2006", "Shutter island/2010". Δράματα εποχής, αστυνομικές περιπέτειες, θρίλερ.

Ήρθε μάλλον η ώρα Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συνεργαστούν σε κάτι πιο ανάλαφρο, πιο σπιντάτο και σίγουρα πιο διασκεδαστικό.

Το τρέιλερ για το "The wolf of Wall Street" σπριντάρει σε ρυθμούς... Γκάι Ρίτσι, προφανώς για να ματσάρει τους αλαζονικούς ρυθμούς ζωής του Τζόρνταν Μπελφόρ (στα απομνημονεύματα του οποίου βασίζεται το φιλμ), ενός χρηματιστή θρύλου στα μέσα των 90s με προκλητικό πολλές φορές τρόπο ζωής και... άπειρα δολλάρια να σπέρνει στο διάβα του.

Βέβαια, κάποια από αυτά φημολογείται ότι δεν τα κέρδισε καθαρά, με το FBI να τον τσεκάρει συνεχώς, οπότε να και η αστυνομική ίντριγκα που είμασταν σίγουροι πως δεν θα απουσίαζε. Συνολικά, το πρώτο τρέιλερ εστιάζει στις "ημέρες της αφθονίας" για την Wall Street, πριν την κατρακύλα και την οικονομική κρίση, αλλά με δεδομένο ότι η ιστορία του Μπελφόρ συνολικά δεν είναι ακριβώς ευχάριστη, αναμένουμε και το δράμα στη γωνία...

Ο Ντι Κάπριο δείχνει φυσικά άνετος και κυριαρχικός στον ρόλο του, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο απολαυστικός Μάθιου ΜακΚόναχι, άλλωστε η μεταξύ τους σκηνή "κλέβει" αρκετό από τον χρόνο του τρέιλερ.

Α.Κ.

Update 30/10/13: Ένώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η ταινία δεν θα ήταν έτοιμη μέσα στο 2013 και άρα θα έχανε τα προσεχή Όσκαρ, τελικά το Post production και το μοντάζ επισπεύστηκαν και το φιλμ του Μάρτι Σκορσέζε θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, με διάρκεια που θα αγγίζει τις 3 ώρες. Ιδού λοιπόν και ένα δεύτερο, εξίσου χοορταστικό, τρέιλερ με τον Τζόνα Χιλ να αποκτά σημαντικό ρόλο στην ταινία και τον Ντι Κάπριο ξανά άνετο και λαμπερό. Έτοιμο για Όσκαρ, δηλαδή...

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos