"War Dogs": Όπλα και χαβαλές

Published: 29 Mar 2016, 21:23

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του "The Hangover", Τοντ Φίλιπς, αναζητεί ακόμα μια επιτυχία και πιθανότατα θα έρθει μέσα από μια αληθινή ιστορία. Στο "War Dogs" o Τζόνα Χιλ ("The wolf of Wall Street", "21 Jump Street") και ο Μάιλς Τέλερ ("Whiplash") υποδύονται δύο νεαρούς Αμερικανούς στη διάρκεια του πολέμου στον Κόλπο που έφτασαν να κάνουν περιουσία με συμβόλαια για όπλα!
Το σενάριο στηρίζεται σε άρθρο αποκάλυψη του Rolling Stone για μια ιστορία που ήξεραν λίγη, όπως και την δυνατότητα που έδινε τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε μικρές επιχειρήσεις να ασχοληθούν με εμπόριο όπλων.
Ο Χιλ παίζει λες και είναι σίκουελ του "Superbad" (καλό είναι αυτό), κάπου είδαμε και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ελπίζουμε ο χαβαλές να πάει μέχρι το τέλος και να λείψουν τα κλισέ ηθικά διδάγματα....

Update 2/7/16: Και το δεύτερο τρέιλερ δεν απογοητεύει, ας ελπίσουμε ο Τοντ Φίλιπς να βρεθεί σε φόρμα ξανά και να απολαύσουμε επιτέλους μια κωμωδία της προκοπής. Μαζί με το πρωταγωνιστικό δίδυμο και ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την Άννα Ντε Άρμας (από το "Knock Knock".

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos