Το τρέιλερ για το "The Suicide Squad" σκίζει

Published: 26 Mar 2021, 20:01

Ο Τζέιμς Γκαν των «Guardians of the galaxy» είναι ο εκλεκτός της DC για να αναβιώσει την «Suicide Squad», την οποία και συστήνει ξανά, έπειτα από το μάλλον αποτυχημένο φιλμ του Ντέιβιντ Άγιερ.

<a href="/en/nea/regime-oi-sexoyalikes-kai-mi-neyroseis-ton-igeton/69719">"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών

Και μόλις έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, το οποίο είναι R-Rated και φυσικά τερματίζει το hype, με τον απόηχο από το «Justice League» (του ομογάλακτου κινηματογραφικού σύμπαντος) πολύ φρέσκο. Το οποίο συνόδεψε κα από μια γαμάτη ρετρό αφίσα που αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό «The Dirty Dozen».

Από την προηγούμενη «Ομάδα Αυτοκτονίας» θα δούμε ξανά τους Μαργκό Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζάι Κόρτνεϊ, Τζόελ Κίναμαν στους ρόλους των Harley Quinn, Amanda Waller, Captain Boomerang και Rick Flag.

Οι μεταγραφές είναι πολλές: Ίντρις Έλμπα ως Bloodsport, Μάικλ Ρούκερ ως Savant, Τζον Τσένα ως Peace Maker, Πίτερ Καπάλντι ως Thinker, Άλις Μπράγκα ως Solsoria, Πιτ Ντέιβινσον ως Blackguard, ενώ φημολογείται η συμμετοχή των Σιλβέστερ Σταλόνε και Τάικα Ουαϊτίτι σε ρόλους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Oλα τα νέα και παλιά καθάρματα της DC συνεργάζονται για μια αποστολή στο νησί του Corto Maltese. Το μόνο που θέλουν είναι να αποφύγουν τη φυλακή και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, σε μια αποστολή που μοιάζει αυτοκτονική, αλλά... "That'a kind of our thing".

Eίμαστε σίγουροι πάντως ότι η φωνή του King Shark ανήκει στον Σιλβέστερ Σταλόνε! Και ας αναγράφουν διαφορετικό όνομα τα credits...

Το The Suicide Squad που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου σε αίθουσες και HBO Max.

Kαι το πρώτο και το δεύτερο τρέιλερ σκίζουν: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos