"Star Wars: The Force Awakens": Πρώτο τρέιλερ! Και Lego version...

Published: 28 Nov 2014, 17:44

Επιτέλους! Ναι!

Ανέβηκε! Δείτε το!

Το πρώτο τρέιλερ για το "Star Wars: The force awakens" είναι online, 88 δευτερόλεπτα όπως το υποσχέθηκε ο Τζέι Τζέι στο twitter και είναι γαμάτο και πολύ δουλεμένο!

Με στοιχεία ρετρό από τα προγενέστερα φιλμ, αλλά και πινελιές χαρακτηριστικές του Έιμπρααμς, όλα συνηγορούν σε έναν ακαταμάχητο οπτικοακουστικό συνδυασμό που θα σαρώσει στα ταμεία και θα κάνει τα σαγόνια μας να φτάσουν μέχρι το πάτωμα!

Θα έχουμε πολλά να γράψουμε από εδώ και στο εξής, οπότε βάζουμε άνω τελεία και αφήνουμε την εικόνα να σας ταξιδέψει...

 

Update 29/11/14: Το θέμα είναι πότε πρόλαβαν να στήσουν την Lego έκδοση, η οποία είναι απολαυστική! Κάποιος... Jedi φαν, με όνομα Snooperking το ετοίμασε και το ανέβασε και μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 110.000 views. Το φωτόσπαθο το πέτυχε πάντως.

Update 1/12/14: Ένα θέμα που συζητήθηκε τις πρώτες ώρες μετά την θέαση του πρώτου τρέιλερ, ήταν η ταυτότητα αυτής της επιβλητικής φωνής που παρουσιάζει τον τίτλο. Οι περισσότεροι υποστήριξαν ότι ήταν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ο "δράστης", κάποιοι άλλοι συντάχθηκαν με την περίπτωση του Μαξ Φον Σίντοβ. Τελικά, όπως ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο ίδιος, ήταν ο Άντι Σέρκις! 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos