"Skin": Ο Τζέιμι Μπελ στο δικό του "American History X"

Published: 20 Apr 2019, 11:42

Ο Μπράιον Γουάιντνερ είναι μέλος μίας εξτρεμιστικής ομάδας ρατσιστών οι οποίοι με την βία τους προσπαθούν να επιβληθούν σε οποιοδήποτε μη Αμερικανό. Από την στιγμή όμως που θα γνωρίσει την Τζούλι και τις τρεις κόρες της θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο μίσους που είναι μπλεγμένος.

O Γκάι Νατίβ εμπνέεται από την θεματική της μικρού μήκους ταινίας του “Skin” για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ φέτος στην κατηγορία “Best Live Action Short Film” και γυρίζει την πρώτη του αμερικανική παραγωγή για την αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που δείχνει μεταμέλεια για τον πρότερο βίο του όταν βρίσκει ένα πραγματικό νόημα στην ζωή του.

Η σωματική κυρίως μεταμόρφωση του Τζέιμι Μπελ στον ρόλο (σαν skinhead με αμέτρητα tattoo) είναι εντυπωσιακή και θυμίζει αρκετά τον Έντουαρντ Νόρτον στο "American History X", στην προσπάθειά του να εξιλεωθεί και να δείξει μεταμέλεια για τις πράξεις του. Όμως, όπως έγραψε και η Μαρία Γκιούλη στην κριτική της από το Φεστιβάλ του Βερολίνου, το κοινό σίγουρα θα συμπονέσει τον Μπράιον αλλά δύσκολα θα συγκλονιστεί άνευ προηγουμένου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos