"Sex Tape". Με την Κάμερον Ντίαζ. Τέλος. Νέο red banned trailer

Published: 1 Apr 2014, 04:08

Σκέψου φάση τώρα.

Να είσαι παντρεμένος με την Κάμερον Ντίαζ (λέμε τώρα), να είναι τρελή και παλαβή με τον τρόπο που της κάνεις σεξ και να θέλει να γυρίσετε ένα sex tape για να το έχετε να θυμάστε...

Γιατί μεταφέρουμε την υπόθεση σε δεύτερο ενικό; Διότι στο "Sex Tape" (για το οποίο σας είχαμε "προειδοποιήσει" ακριβώς πριν έναν χρόνο), τον σύζυγό της υποδύεται ο Τζέισον Σίγκελ. Που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε!

Προσπερνάμε το miscasting και σας παραθέτουμε το πολυαναμενόμενο red band trailer, με την Κάμερον Ντίαζ πιο λαχταριστή από ποτέ, αλλά και τις επιφυλάξεις μας για το συνολικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι σκηνοθετεί ο δημιουργός του σχεδόν κακού "Bad Teacher", επίσης με την Κάμερον Ντίαζ.

Τουλάχιστον, το φιλμ θα έχει τις στιγμές του, είμαστε σίγουροι.

Α.Κ.

Update 20/6/14: Νέο τρέιλερ για το "Sex tape" και φυσικά "red banned" και αυτό. Δεν διαφέρει και πολύ από το προηγούμενο πάντς, εκτός ίσως από την (ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα) πληροφορία, ότι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι επιχείρησε να ενσαρκώσει κάθε δυνατή (και αδύνατη) στάση στο Κάμα Σούτρα πριν τελικά το απαγορευμένο βίντεο που γύρισαν, γίνει... σουξέ σε όλους τους γνωστούς τους. 

 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos