O Νίκολας Κέιτζ στο σύμπαν του H.P. Lovecraft

Published: 10 Nov 2019, 16:10

Ο Νίκολας Κέιτζ συνεχίζει την συνεργασία του με τον Πάνο Κοσμάτο μετά το τριπαρισμένο «Mandy» και εξακολουθεί να σερφάρει στο ψυχεδελικό σύμπαν του κοσμικού τρόμου με το  «Color Out of Space», βασισμένο σε μια ιστορία που είχε γράψει ο Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ το 1927.

<a href="/en/tainies/dream-scenario/69267">Dream scenario</a>ΣΧΕΤΙΚΑDream scenario

Αυτή την φορά σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Στάνλεϊ, δημιουργός του ημι-αποτυχημένου, αλλά cult «The Island of Dr. Moreau»/1996 με Μάρλον Μπράντο, Ναλ Κίλμερ, Ντέιβιντ Θιούλις, με την SpectreVision του Κοσμάτου να αναλαμβάνει αυτή την φορά την παραγωγή.

Το «Color Out of Space» αναφέρεται σε μια οικογένεια που μετακομίζει σε ένα αγρόκτημα της Νέας Αγγλίας, όταν ένας μετεωρίτης πέφτει στην αυλή τους ο οποίος αρχίζει να μολύνει την γη τους, όταν ανακαλύπτουν πως αρχίζει να μεταλλάσσει ό,τι αγγίζει, ακόμα και εκείνους. Ενας τοπογράφος προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει σε μια περιοχή που οι κάτοικοι του Αρκαμ ονομάζουν «καταραμένη πυρκαγιά».

Μαζί με τον Κέιτζ στην ταινία θα πρωταγωνιστούν και οι Τζόελι Ρίτσαρντσον (Nip/Tuck, Tudors, Red Sparrow) και Κοριάνκα Κίλτσερ (Yellowstone, Alienist, The new world του Μάλικ).

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο, θα βγει στις αίθουσες 24 Ιανουαρίου 2020 και το επίσημο τρέιλερ έχει αφθονο… μωβ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos