«No Hard Feelings»: Η Τζένιφερ Λόρενς απελπισμένο call girl

Published: 10 Mar 2023, 14:28

H Tζένιφερ Λόρενς συνεχίζει τις αντίθετες μεταξύ τους κινηματογραφικές εμφανίσεις, τον τελευταίο καιρό.

<a href="/en/tainies/no-hard-feelings/68374">No hard feelings</a>ΣΧΕΤΙΚΑNo hard feelings

Από το κωμικό του «Don’t look up» στο δραματικό του «Causeway» και τώρα από το -τέρμα- κωμικό/φαρσικό του «No hard feelings», στην επερχόμενη ταινία του Πάολο Σορεντίνο.

Στην κωμωδία του Τζιν Στουπνίτσκι υποδύεται μια οδηγό Uber που χάνει το αμάξι της και αποφασίζει να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, όταν απαντά σε μια διαφήμιση του Craigslist, στην οποία ζάμπλουτοι γονείς ψάχνουν μια γυναίκα που θα «κάνει άντρα» τον «unfuckable nerd» 18χρονο γιο τους.

Όπως δείχνει και το τρέιλερ, η 33χρονη σταρ δείχνει να αισθάνεται πολύ άνετα με την κωμική πλευρά του ερμηνευτικού της ταλέντου και παίρνει την ταινία πάνω της, με σέξι τσαμπουκά.  

Ο Στουπνίτσκι έχει γράψει τα «Bad teacher» & «Good Boys» (έχει σκηνοθετήσει μάλιστα το δεύτερο), είναι και εδώ σεναριογράφος επίσης και φανερώνει από το τρέιλερ μια άνεση στην r-rated χοντροκομμένη κωμωδία που στην πορεία θα φλερτάρει με coming-of-age κομεντί.

Μένει να τα δούμε όλα αυτά και στην πράξη, στις αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται 23 Ιουνίου, κάπου εκεί θα το δούμε και στις δικές μας.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos