Νικόλ Κίντμαν και Ζακ Έφρον έχουν "Affair"

Published: 1 Jun 2024, 18:18

To Νetflix έρχεται να καταθέσει τη δική του πρόταση στο υποείδος της αισθηματικής κομεντί, τύπου «μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα και νεότερος άνδρας ερωτεύονται».

<a href="/en/nea/synergasia-eot-kai-netflix-gia-tin-provoli-tis-elladas/70134">Συνεργασία ΕΟΤ και Netflix για την προβολή της Ελλάδας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΣυνεργασία ΕΟΤ και Netflix για την προβολή της Ελλάδας

Πρόσφατα, στο «The Idea of You», η σαραντάχρονη ηρωίδα της Αν Χάθαγουει τα έφτιαξε με έναν εικοσιτετράχρονο σταρ της pop που θαύμαζε η κόρη της. Tώρα, στο «A Family Affair», η πενηντάχρονη ηρωίδα της Νικόλ Κίντμαν τα φτιάχνει με έναν τριαντάχρονο σταρ του σινεμά για τον οποίο εργάζεται η κόρη της.

Το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικά 24ωρα πατά περισσότερα πλήκτρα με κωμικές νότες από ότι ίσως να περίμενε κανείς, πάντως η χημεία μεταξύ της 56χρονης Κίντμαν και του 36χρονου Έφρον δείχνει ικανοποιητική, άλλωστε είχε δοκιμαστεί ξανά με ικανοποιητικά αποτελέσματα στο προ 12ετίας «Paperboy»

Tην κόρη υποδύεται η Τζόι Κινγκ που έγινε γνωστή από τη τριλογία «Kissing booth», αλλά εμείς την εκτιμήσαμε στη μίνι σειρά «The act», όπου ήταν αγνώριστη και εκπληκτική πλάι στην Πατρίτσια Αρκέτ.

Στο Netflix έρχεται 28 Ιουνίου, θα μπορούσε πάντως να σταθει άνετα σε ένα θερινό πιο πριν.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos ΜΟΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (DADDIO), από την Spentzos