"Maybe I do": Παλαιομοδίτικη rom-com με αστεράτο καστ

Published: 28 Dec 2022, 19:01

Σας έχει λείψει ένα ολίγον τι παλαιμοδότικο rom-com, όπου την υπόθεση δεν μονοπωλεί μόνο το κεντρικό ζευγάρι, αλλά και οι γονείς τους; Τότε, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς από το τρέιλερ του “Maybe I Do” είναι εμφανές ότι η ανάγκη σας για διαγενεαλογικό ρομάντζο πρόκειται να ικανοποιηθεί.

<a href="/en/nea/american-gigolo-ginetai-tileoptiki-seira/66547">To "American Gigolo" γινεται τηλεοπτική σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "American Gigolo" γινεται τηλεοπτική σειρά

O σεναριογράφος και παραγωγός, Μάικλ Τζέικομπς, υποψήφιος για Όσκαρ για το “Quiz Show” πίσω στο 1994, βρίσκεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να μας διηγηθεί την ιστορία ενός ζευγαριού, το οποίο υποδύονται οι Έμμα Ρόμπερτς (About Fate) και ο Λουκ Μπρέισι (Elvis). Οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αποφασίζουν να καλέσουν τις οικογένειές τους, ώστε να γνωριστούν οι γονείς τους μεταξύ τους. Όμως, οι γονείς ήδη γνωρίζονται, και πολύ καλά μάλιστα, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια σειρά από μπερδέματα και κωμικές παρεξηγήσεις, με κεντρικό θέμα τον θεσμό του γάμου.

Το καστ συμπληρώνουν οι Ντάιαν Κίτον, Ρίτσαρντ Γκιρ, Σούζαν Σάραντον και Γουίλιαμ Χ. Μέισι. Η ταινία είναι παραγωγή του ανεξάρτητου κινηματογραφικού στούντιο Vertical και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23 Ιανουαρίου 2023.

Μέχρι να μάθουμε αν θα έρθει και προς τα εδώ, μπορείτε να απολαύσετε το αστεράτο τρέιλερ!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos