H Aντζελίνα Τζολί επιστρέφει στην "κανονικότητα"

Published: 7 Apr 2021, 21:32

Τα τελευταία 11 χρόνια, η καριέρα της Αντζελίνα Τζολί περιλαμβάνει το franchise του Μaleficent και διάφορα animation στα οποία δανείζει την φωνή της, με την εξαίρεση του «By the sea» που σκηνοθέτησε η ίδια και συμπρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγο Μπραντ Πιτ.

<a href="/en/nea/antzelina-tzoli-arrostisa-me-tin-eidisi-toy-nayagioy-stin-pylo/68351">Αντζελίνα Τζολί: "Αρρώστησα με την είδηση του ναυαγίου στην Πύλο"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑντζελίνα Τζολί: "Αρρώστησα με την είδηση του ναυαγίου στην Πύλο"

Αυτή την φορά αλλάζει ρυθμό βηματισμού και θα την δούμε στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τέιλορ Σέρινταν (Yellowstone, Wind River), σεναριογράφος επίσης των Sicario και Hell & High Water.

'

Στο νέο-γουέστερν «Those who wish me dead» έχει γράψει επίσης το σενάριο μαζί με τον Τσαρλς Λίβιτ (Blood Diamond, K-Pax, In the heart of the sea) και διηγείται την ιστορία μιας μητέρας με τον γιο της που μπαίνουν το στόχαστρο δύο πληρωμένων εκτελεστών, καθώς ο μικρός υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου.

Την ίδια στιγμή που μια μεγάλη σε έκταση πυρκαγιά τους απειλεί όλους. OK.

Στο καστ επίσης οι Νίκολας Χουλτ, Άινταν Γκίλεν, Τζον Μπέρντχαλ, Τάιλερ Πέρι, το τρέιλερ δείχνει την μισή ταινία, ενώ αναμένεται ταυτόχρονα στο HBO Max και τις αίθουσες, στις 14 Μαϊου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos