"The drop". Τελευταίος ρόλος του Τζέιμς Γκαντολφίνι

Published: 4 Apr 2014, 12:35

Επιτέλους, η νέα ταινία του Βέλγου δημιουργού του φοβερού "Rundskop (Bullhead)" είναι έτοιμη.

Πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ που αποκαλείται "The drop" (και που πριν 1,5 χρόνο ονομαζόταν "Animal rescue") και αφηγείται την ιστορία του Μπομπ Σαγκινόφσκι -νέος μεγάλος ρόλος για τον Τομ Χάρντι-, μπάρμαν σ’ ένα ποτάδικο στο Μπρούκλιν, ο οποίος άθελά του βρίσκεται μπλεγμένος στο ευρύ δίκτυο «ρίψης χρημάτων (drop)» του νεοϋορκέζικου υποκόσμου.

Ο ίδιος και ο ιδιοκτήτης του μπαρ και ξαδελφός του Μαρβ (ο Τζέιμς Γκαντολφίνι στον συγκινητικό τελευταίο ρόλο της ζωής του...) θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις συνέπειες μιας αποτυχημένης απόπειρας ληστείας στο μπαρ και τις υποψίες της αστυνομίας προς αυτούς.

Παίζουν επίσης η Νούμι (το κορίτσι με το τατού) Ραπάς και ο πρωταγωνιστής του "Bullhead" (αλλά και του "Rust & Bone"), Ματίας Σενέρτς, ενώ στο σενάριο βρίσκεται ο εξαιρετικός Ντένις Λιχέιν (Mystic River, Gone Baby Gone, Shutter Island)...

 

Update 27/6/14: Νέο τρέιλερ που εστιάζει πολύ έντονα στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, λιγότερο αυτή την φορά στον Γκαντολφίνι και περισσότερο στον Χάρντι και τον Σενέρτς και μας προϊδεάζει για ένα ψυχολογικό δράμα/θρίλερ υψηλής ποιότητας. Με αδύναμο κρίκο και πάλι τη Νούμι Ραπάς, που ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως καταφέρνει και ξεγελάει σημαντικούς σκηνοθέτες και της προτείνουν σημαντικούς ρόλους. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την ομορφιά της βέβαια.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos