“Certain Women”: Στιούαρτ, Ντερν & Ουίλιαμς μαζί

Published: 6 Sep 2016, 10:46

Μια από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες του τελευταίου κινηματογραφικού φεστιβάλ Σαντανς ήταν η ταινία “Certain Women” της Κέλι Ρέιτσαρντ με πρωταγωνίστριες τις Κρίστεν Στιούαρτ, Λάουρα Ντερν και Μισέλ Ουίλιαμς, η οποία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτικούς που την παρακολούθησαν.

Η νέα ταινία της  Ρέιτσαρντ σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της με την Ουίλιαμς  μετά τις ταινίες  “Wendy & Lucy” το 2008 και “Meek’s cutoff” το 2010.

To στόρι διαδραματίζεται στην Μοντάνα των ΗΠΑ στα σύνορα με Καναδά, όπου τα μονοπάτια των  τριών γυναικών θα διασταυρωθούν. Η Ουίλιαμς  υποδύεται την παντρεμένη μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της και θα έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα και το παιδί της , ενώ η Ντερν μια δικηγόρο που δέχεται ρατσιστική συμπεριφορά όντας σε μια κατάσταση ομηρίας, τη στιγμή που προσπαθεί να ηρεμίσει το δυσαρεστημένο πελάτη της. Tέλος η Στιούαρτ υποδύεται μια  φοιτήτρια Νομικής που ερωτεύεται μια φροντιστή ράντσου. Η ταινία φέρνει τη γυναικεία ψυχοσύνθεση στο επίκεντρο, μέσα από τις ευάλωτες καθημερινές σχέσεις της με το αντίθετο φύλο και απέναντι σε αυτό  (οικογένεια, δουλειά κ.ο.κ.)

Η ταινία  βασίζεται  στο μυθιστόρημα της Maile Meloy με τίτλο «Both Ways Is the Only Way I Want It»  και βγαίνει στους  Αμερικάνικους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου, ενώ το Trailer μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos